Connect with us

Jajce

Posjeta osnovnih škola ’13. rujan’ i ‘Berta Kučera’ Sarajevu

Avatar

Published

onU subotu, 16.03. grupa učenica, učenika i nastavnica iz osnovnih škola „Berta Kučera” i „13. rujan” iz Jajca su posjetile i posjetili Sarajevo.

Posjeta je počela obilaskom izložbe Srednjevjekovne povelje i pečati bosanskih vladara i vlastele u Muzeju Sarajevo, te šetnja Baščaršijom i vožnjom žičarom na Trebević.
Cilj posjete Muzeju je bio upoznavanje povijesti i povijesnih činjenica vezanih za povijest Bosne i Hercegovine kroz izložbu naslonjenu na povijesne činjenice i obrađene na stručan način koji potiče razvoj opće kulture i samostalnog mišljenja.


Vožnja žičarom je vezan za upoznavanje prirodnih ljepota, ali i stjecanje osobnog iskustva na jedan novi, neuobičajen i iznimno interesantan način, a opet je povezan za pozitivne vrijednosti koje smo njegovali u prošlosti a koje trebamo njegovati i danas.
Aktivnost je dio projekta NDC Sarajevo -”Jajce, uspješna priča-Nova generacija 2.0”, finansijski/financijski podržanom od strane Ambasade/Veleposlanstva Savezne Republike Njemačke u Bosni i Hercegovini.
 

 
 
(mreza mira)Feed: Jajce-Online.com

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement