Connect with us

Jajce Online

Posjeta udruženju “Vodopad ljubavi” – na pravi način okončana 2019. go…

Avatar

Published

on

Ne traže mnogo; traže da budu ravnopravni dio društva, zajednice, da osjete da nisu sami i da nam pokažu kako uz nas mogu biti korisni dio zajednice. U želji da im pokažemo da nisu sami i da u radu Udruženja imaju podršku, „Vodopad ljubavi“ posjetili su naši treneri Edis Redžić i Kenan Čejvan.

“U našem klubu su djeca na prvom mjestu. Uvijek se trudimo da djeca budu zadovoljna, jer zaista nema ništa ljepše nego izmamiti osmijeh na dječije lice. Stoga smo za kraj ove godine odlučili posjetiti udruženje “Vodopad ljubavi”, podijeliti paketiće i donijeti malo radosti u praznično vrijeme. Želimo Vam poželiti Sretnu Novu godinu, da bude uspješnija i bolja nego svaka prethodna za naše mališane i njihove roditelje, te da narednu Novu godinu dočekate u još boljim uslovima, rekao je trener Čejvan.

Nakon kratkog razgovora uslijedila je podjela paketića te fotografisanje. Ovim se putem srdačno zahvaljujemo Udruženju “Vodopad ljubavi” na gostoprimstvu te cijelom kolektivu želimo sretnu i uspješnu Novu godinu. Iskreno se radujemo daljnjoj suradnji.

(kkvodopad)

kkvodopad.com

Objava Posjeta udruženju “Vodopad ljubavi” – na pravi način okončana 2019. godina pojavila se prvi puta na Jajce Online.

Feed: Jajce-Online.com

Oglasi
Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement