7.3 C
Jajce
Subota, 24 veljače, 2024
BiH

Posljednja Miss Jugoslavije uhapšena zbog elitne prostitucije

Posljednja Miss Jugoslavije Slavica Tripunović uhapšena je prije nekoliko dana u Srbiji u akciji policije usmjerenoj protiv elitne prostitucije.

“Slavica Tripunović uhapšena je u velikoj akciji u kojoj su ‘pali’ i beogradska madam Jelena Jojić, menadžer Kaje Ostojić Dušan Banjac i unuk Ere Ojdanića Nikola Anđelić. Slavica Tripunović i Martina Rajić, bivša učesnica Parova i Playboy zečica, uhvaćene su na djelu, ali su brzo puštene iz pritvora jer su privedene sudiji za prekršaje i određena im je novčana kazna”, kazao je neimenovani izvor za Kurir.

Tripunović je 1991. godine bila Miss Jugoslavije, a zatim predstavljala spomenutu zemlju na izboru za Miss svijeta. Kasnije se odlučila početi baviti muzikom te je odabrala umjetničko ime Dajana. Učestvovala je reality showu Farma, nakon kojeg se povukla iz javnog života.

Kako je objavio portal Republika, u spomenutoj akciji je do sada uhapšeno 29 osoba, koje se sumnjiče da imaju veze s elitnom prostitucijom.

Srbijanske starlete, među kojima su Nataša Šavija i Sanja Stanković, su upoznavale klijente uz posredstvo Duška Banjca i Nikole Anđelića. Protiv svih žena na spisku, kao i protiv organizatora, podnešene su prijave.

Za nekima od njih se još uvijek traga. Banjcu i Anđeliću je Treće osnovno javno tužilastvo u Beogradu odredilo pritvor u trajanju od 30 dana.

 

 

(Klix)

The post Posljednja Miss Jugoslavije uhapšena zbog elitne prostitucije appeared first on Jajce Online.

Feed: Jajce-Online.com

Advertisement

Povezane vijesti

Travnik, humanitarna nogometna utakmica BiH – Hrvatska

Glavni Urednik

Poznato 27 učesnika Svjetskog prvenstva: Večeras dobijamo imena još dva, a preostala tri u junu

Jajce Online

Prihodi od poreza nikad nisu bili veći, a hoće li iko imati koristi od toga?

Jajce Online