Connect with us

Jajce Online

Posljednji na kojeg biste pomislili: Matić otkrio ko iz sastava Uniteda mu najviše nedostaje

Avatar

Published

on

U izjavi za klupski sajt Manchester Uniteda, srbijanski reprezentativac Nemanja Matić otkrio je kako mu najviše nedostaje druženje se Axelom Tuanzebeom.

U izjavi za klupski sajt Manchester Uniteda, srbijanski reprezentativac Nemanja Matić otkrio je kako mu najviše nedostaje druženje se Axelom Tuanzebeom.

Mladi fudbaler nije najveća zvijezda Uniteda, ali je, očigledno, jako bitan za održavanje atmosfere u timu, pa ga je Matić označio kao fudbalera koji mu najviše nedostaje tokom pauze zbog korona virusa.

“Ko mi najviše nedostaje od saigrača? Axel Tuanzebe! Volim da pričam sa njim, uvijek jedan drugog napadamo, naravno u dobrom, smiješnom smislu. I svi vole kada smo zajedno u svlačionici, samo čekaju šta će sljedeće da se dogodi”, rekao je Matić i nastavio:

“Imam dobre odnose sa svima. Naravno, sa igračima koji su mojih godina imam drugačije teme i bolje se razumijemo. Iskreno, sve ih volim. Volim da se šalim sa Marcusom Rashfordom i Jessejem Lingardom, ali bolje se razumijem sa Matom, De Geom. Zbog godina koje imamo bolje razumijem njih nego Masona Greenwooda, među nama je razlika od 10 godina.”

KOMENTARI

Scsport.ba

Objava Posljednji na kojeg biste pomislili: Matić otkrio ko iz sastava Uniteda mu najviše nedostaje pojavila se prvi puta na Jajce Online.Feed: Jajce-Online.com

Oglasi
Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement