28.9 C
Jajce
Ponedjeljak, 15 kolovoza, 2022
BiH

Poznat identitet dame koja je “ukrala show” na skupu SNSD-a na Kozari

Vlada je ionako puna sličnih mladih dama bez puno škole i obrazovanja ali sa viškom silikona i plastike, napisao je Nebojša Vukanović

Otkriven je identitet dame koje je član i aktivistkinja SNSD-a, a čije su fotografije, na kojim na skupu na Kozari pozira sa čelnim ljudima SNSD-a izazvale brojne rekacije i pruvikle pažnju.

-Radi se o izvjesnoj Silvani Marić – Petrović, radnici Doma za stara lica u Prijedoru, koja osim izgleda ima i ime koje u prvi maj odmah podsjeća na pljevaljke i muziku. Drugaricu Silvanu je Partija zbrinula i dala posao kao nagradu za dugogodišnju odanost i rad na terenu. Silvana sama kaže da nema puno škole, al ima životno iskustvo, koje je očito pomoglo da napreduje u karijeri, piše Nebojša vukanović na svom blogu.

Osim SNSD-a, Dodika, dr Đajića, ministra i direktora Partije, drugarica Silvana je ljubitelj plastične hirurgije, reklo bi se po fotografijama, te možda primjer kakav treba biti istaknuti aktivista vladajuće Partije jer Silvana postiže dobre retultate radom na terenu. Tako je SNSD pobijedio u Prijedoru i njenim rodnim Verićima, poslije dugo vremena, dobio funkciju gradonačelnika, a za to je svakako dijelom zaslužna Silvana i slične aktivistkinje koje svojim šarmom skupljaju sigurne glasove po terenu.

De gustibus non est disputandum – o ukusima se ne raspravlja. Ljepota je u oku posmatrača tako da me čude komentari, pitanja i poruke ispod slike drugarice Silvane i ministra policije Dragana Lukača ko je na fotografiji ljepotica a ko zvijer.

To je bila samo mala šala i nekako provokativan naziv za neobičnu fotografiju, na kojoj mi je najsimpatičniji neuspješan pokušaj hladnog ministra da se nasmije, ali očito da on to ne može da uradi usprkos svim naporima, pokušajima i grimasama.

Drugarica Silvana je, slučajno ili ne, uspjela da svojim fotografijama donekle u drugi plan, bar na trenutak, skrene debakl SNSD na Kozari, mali broj ljudi i lošu atmosferu na skupu, a možda kao nagradu dobije savjetničku poziciju u nekom Ministarstvu, recimo zdravlja, jer čini se da joj taj resor nekako najbliži. Vlada je ionako puna sličnih mladih dama bez puno škole i obrazovanja ali sa viškom silikona i plastike, napisao je Vukanović.

 

 

(Oslobodjenje.ba)

The post Poznat identitet dame koja je “ukrala show” na skupu SNSD-a na Kozari appeared first on Jajce Online.

Feed: Jajce-Online.com

Povezane vijesti

Ko “koči” potpisivanje ugovora Islamske zajednice sa državom BiH?

Jajce Online

Arnold Schwarzenegger učestvovao u saobraćajnoj nesreći u Los Angelesu

Jajce Online

Majka Adise Atiković kroz bolne suze: Trebaju obaviti obdukciju, teško mi je

Jajce Online
error: Alert: Odabir sadržaja je onemogućen!!