Connect with us

Jajce Online

Poznat program Pozorišnih/kazališnih igara, karte u prodaji

Avatar

Published

on

Pozorišne/kazališne igre BiH u Jajcu, njihovo 38. izdanje, bit će održane od 29. juna. do 7. jula, a čuvar „Ključa grada Jajca“ ove godine tokom devet festivalskih dana bit će dodijeljeni Vladi Keroševiću, dekanu na akademiji dramskih umjetnosti u Tuzli.

Selektor ovogodišnjih Pozorišnih/kazališnih igara BiH bit će Strajo Krsmanović, direktor umjetničke galerije bih u Sarajevu, koji je nakon gledanja ponuđenih predstava odlučio je da se za nagrade takmiče predstave: Karolina Nojber (Narodno pozorište Republike Srpske- Banja Luka), Posljednja ljubav Hasana Kaimije (Narodno pozorište Tuzla), Zečija rupa (Hrvatsko narodno kazalište Mostar), Pink Moon (Bosansko narodno pozorište Zenica),  Sjećaš li se Doli Bel (Kamerni teatar 55) i Mirišu li jorgovani u New Yorku? (Narodno pozorište Tuzla).

Svi zainteresirani za ovaj kulturni događaj u našem gradu moći će od sutra 2. juna/lipnja kupiti ulaznice u prostorijama JU “Dom kulture Jajce” Jajce. Ulaznice će se moći kupiti po cijeni od 5,00 KM pojedinačno, dok će paket ulaznica (6 predstava i 2 koncerta) biti u prodaji po cijeni od 40,00 KM.

Poznat je i program 38. Pozorišnih/kazališnih igara BiH u Jajcu:

 

(Jajce Online)

Objava Poznat program Pozorišnih/kazališnih igara, karte u prodaji pojavila se prvi puta na Jajce Online.

Feed: Jajce-Online.com

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement