Connect with us

Jajce

Poznati detalji brutalnog zlostavljanja žene

Avatar

Published

on

Povodom pisanj o teškom zlostavljanju žene koje se dogodilo za vikend u naselju Mlinčići kod Jajca iz Odjela za odnose sa javnošću MUP-a SBK su se oglasili.

U saopćenju MUP-a SBK stoji da je u petak oko 22:35 sati u Policijsku Stanicu Jajce prijavljeno da se na lokalnom putu na lokalitetu Mlinčići, općina Jajce, nalazi ozlijeđena ženska osoba, koju je ozlijedio vozač sa nepoznatim vozilom i udaljio se u nepoznatom pravcu.

Odmah po zaprimljenoj prijavi na lice mjesta izašli su policijski službenici PS Jajce, gdje su na navedenom lokalitetu zatekli ozljeđenu E.Ž. rođena 1988. godine iz Jajca, te joj je na licu mjesta pružena liječnička pomoć djelatnika Doma zdravlja
Jajce.

Iz MUP-a SBK za Oslobođenje kažu da je prema izjavi navedene, njezin suprug  E.V. 1986. godine iz Jajca, sa kojim ne živi u istom domaćinstvu, je kroz otvoren prozor putničkog motornog vozila Audi A3, istu povukao za ruku i krenuo sa vozilom, nakon čega je pala i zadobila ozljede na desnoj nozi.

Policija je pronašla E.V., te je isti uhapšen i zadržan u prostorijama za zadržavanje u PS Jajce.

O svemu je obaviješten tužilac Kantonalnog tužilaštva Travnik, te se protiv imenovanog poduzimaju  zakonom predviđene mjere i radnje.

 

 

(oslobodjenje.ba)

Feed: Jajce-Online.com

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement