Connect with us

Jajce Online

Predmet razmatra FIFA: Petrović zadao novi udarac Slobodi, traži i plaćanje prekovremenog rada

Avatar

Published

on

Proteklih sedmica isplivale su informacije o sudskom postupku bivšeg trenera Željezničara i aktuelnog šefa stručnog štaba Radnika, Slavke Petrovića, protiv bivšeg kluba.

Proteklih sedmica isplivale su informacije o sudskom postupku bivšeg trenera Željezničara i aktuelnog šefa stručnog štaba Radnika, Slavke Petrovića, protiv bivšeg kluba.

Kao što je poznato, srbijanski stručnjak je dobio presudu protiv Slobode prije dva mjeseca, a u proteklim sedmicama tuzlanski klub je u nekoliko navrata nudio treneru rješenje za plaćanje tog duga, sa Tušnja su pokazali spremnost da izvrše svoje obaveze.

Međutim, advokatska kancelarija koja zastupa Petrovića odbacila je mogućnost bilo kakvog džentlmenskog dogovora.

U međuvremenu je sapunica dobila novu epizodu. Kako saznajemo, za vrijeme dok je Petrović razgovarao s čelnicima Slobode, koji su teško finansijski pogođeni usljed pandemije, njegovi pravni zastupnici pokrenuli su dodatne disciplinske postupke protiv tuzlanskog kluba pred FIFA-om, te sada Sloboda pored redovnog duga prema Petroviću mora platiti i visoku novčanu kaznu.

Slavko Petrović je, između ostalog, tužio Slobodu i zbog neplaćenog prekovremenog rada u klupskim kancelarijama.

Ovaj udarac itekako je pogodio Tuzlake koji se odranije nalaze u krizi, što u konačnici može rezultirati uskraćivanjem licence za narednu takmičarsku sezonu Premijer lige BiH.

KOMENTARI

Scsport.ba

Objava Predmet razmatra FIFA: Petrović zadao novi udarac Slobodi, traži i plaćanje prekovremenog rada pojavila se prvi puta na Jajce Online.Feed: Jajce-Online.com

Oglasi
Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement