Connect with us

Jajce

Predsjednica koja brine o svojim članovima i u najtežim trenucima

Avatar

Published

on

Udruženje – udruga penzionera – umirovljenika Općine Jajce je najbrojnije udruženje koje egzistira na području Općine Jajce.

Dobrovoljna je, nevladina, vanstranačka i multietnička organizacija u kojoj članovi ostvaruju zajedničke interese i potrebe.

Udruženje – udruga penzionera – umirovljenika Općine Jajce formirano je 2009. godine ujedinjenjem Udruženja penzionera i Udruge umirovljenika Općine Jajce u jedinstvenu organizaciju s motom „zajedno smo jači“ čime su postali prvo jedinstveno udruženje – udruga na području Federacije.

Udruženje okuplja oko 2.000 članova kojima Udruženje, uz zaštitu i unaprjeđenju materijalnog i socijalnog položaja, pruža sadržajniji društveni i kulturni život. Inicijatori i zagovornici ideje osnivanja staračkoga doma u Jajcu, vode aktivnosti na unaprjeđenju zdravstvene zaštite penzionera, organiziraju druženja s penzionerima iz drugih gradova, šetaju, pjevaju, igraju…

Glavni krivac što jedno udruženje tako funkcionira je upravo Hedviga Kajić koja ne zaboravlja svoje članovi kada su na snazi posebne mjere zbog koronavirusa.

-Imati za predsjednicu Udruženja/udruge penzionera umirovljenika općine Jajce kao sto je naša Hedviga Kajić prava je blagodat. Cijelo vrijeme ove izolacije nije prestala brinuti o svojim članovima. Za sve naše potrebe našla je rješenje, obezbjeđena drva kome su neophodna, ljekarski pregledi, dostava novca iz banke,dezinfekcija prostorija udruženja. Kad osjetimo da se neko brine o rješavanju naših potreba izolacije i mi dobijemo više morala za prevazilaženja ove nesretne situacije. Hvala predsjednice u ime svih članova Udruženja /Udruge penzionera umirovljenika Jajce, napisala je predsjednica Skupštine Nađa Kraktus.

 

 

(Jajce Online/Foto: Tvrtko Zrile)

Feed: Jajce-Online.com

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement