Connect with us

Jajce Online

Predsjednik italijanskog kluba razočaran: Rasmišljam da uzmem britanski pasoš

Avatar

Published

on

Italijanski klub Brescia, koji je pod palicom Massima Cellina, objavio je da je njihov predsjednik zaražen zajedno sa svojom kćerkom.

Italijanski klub Brescia, koji je pod palicom Massima Cellina, objavio je da je njihov predsjednik zaražen zajedno sa svojom kćerkom.

Iz talijanskog kluba su potvrdili kako je njihov predsjednik pozitivan na COVID-19 zajedno sa svojom kćeri, a zarazili su se na Sardiniji.

Bio sam u Kaljariju nekoliko dana, nakon što sam tri sedmice boravio u karantinu u Breši. Išao sam u bolnicu da obavim testove. Simptomi koje sam imao bili su da sam osjećao pretjeran umor i boljele su me kosti“, kazao je Cellino.

Italijan je najviše zagovarao da se Serie A ne smije nastaviti zbog ove opake pošasti, a nakong svega odigranog sada ima još čvršći stav o svemu.

Apsurdno je da razgovaramo o tome treba li igrati ili ne. Mi smo sretni muškarci, imam vilu u Kaljariju i jednu u Majamiju, ali devet miliona Italijana živi pod granicom siromaštva. Država bi trebala biti bliža svojim ljudima i ček od 600 eura neće puno pomoći. Sramota me zbog nedostatka osjetljivosti ove Vlade. Ozbiljno razmišljam o uzimanju britanskog pasoša”, rekao je.

Cellino je tako prvi predsjednik u Serie A koji je pozitivan, dok je u Serie B predsjednik Pordenonea Mauro Lovisa također zaražen.

KOMENTARI

Scsport.ba

Objava Predsjednik italijanskog kluba razočaran: Rasmišljam da uzmem britanski pasoš pojavila se prvi puta na Jajce Online.Feed: Jajce-Online.com

Oglasi
Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement