Connect with us

Jajce Online

Predsjednik Leccea: Veće su šanse da se prvenstvo završi, rekao bih 51 posto

Avatar

Published

on

Predsjednik italijanskog prvoligaša Leccea Saverio Sticchi Damiani izjavio je da šansa da se prvenstvo Serije A nastavi na samo 51 posto.

Predsjednik italijanskog prvoligaša Leccea Saverio Sticchi Damiani izjavio je da šansa da se prvenstvo Serije A nastavi na samo 51 posto.

Neki regioni Italije dozvolit će timovima da treniraju od 4. maja, u nekim drugim dijelovima zemlje to će biti moguće od 18. maja, ali i dalje nema garancija da će sezona 2019/2020. biti okončana na terenu.

“Mislim da trenutna situacija nije fer jer neki timovi imaju nepoštenu prednost po pitanju treninga, zbog toga što nije u svim regionima ista odredba na snazi. Ipak, mislim da su veće šanse da se prvenstvo završi nego da se ne završi. Kada bih morao da biram, rekao bih 51 posto”, izjavio je prvi čovjek Leccea, dodavši:

“Dobro je što se timovi slažu oko nastavka jer su polako svi shvatili da je nemoguće da se naš fudbalski sistem nastavi ukoliko se sezone ne dovrše. Jednostavno je previše ekonomskih i pravnih posljedica da ne bi bilo tako”, rekao je Damiani.

Tabela Serije A

KOMENTARI

Scsport.ba

Objava Predsjednik Leccea: Veće su šanse da se prvenstvo završi, rekao bih 51 posto pojavila se prvi puta na Jajce Online.Feed: Jajce-Online.com

Oglasi
Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement