Connect with us

BiH

Predsjednik Mladeži Mario Mikulić posjetio ŽO Mladeži ŽSB

Avatar

Published

on

Predsjednik Mladeži Mario Mikulić posjetio ŽO Mladeži ŽSB

Jučer je u Franšiznom centru BiH u Vitezu održana 5. redovita sjednica Županijskog odbora Mladeži HDZ-a BiH Županije Središnja Bosna.

Sjednica je održana u proširenom sastavu s predsjednicima Općinskih odbora Mladeži HDZ-a BiH u Županiji Središnja Bosna. Sjednici je nazočio i predsjednik Mladeži HDZ-a BiH Mario Mikulić. Na sjednici se razgovaralo o aktualnoj političkoj situaciji u BiH te o proteklim i budućim aktivnostima na županijskoj, državnoj i međunarodnoj razini.

Predsjednik Županijskog odbora Mladeži Dario Plavčić je na početku sjednice pozdravio sve nazočne i informirao o proteklim aktivnostima na županijskom nivou. Razgovaralo se i o predstojećim radnim posjetama i aktivnostima Mladeži HDZ-a BiH ŽSB.

Nakon predsjednika Plavčića, riječ je preuzeo predsjednik Mladeži HDZ BiH-a Mikulić koji je nazočne informirao o aktivnostima HDZ-a BiH na državnoj razini i o strategijama i prijedlozima za aktivnosti u YEPP-u. Sjednica je završena s konstruktivnom raspravom i nizom kvalitetnih prijedloga za nadolazeće aktivnosti.

 

 

 

(Jajce Online)

Objava Predsjednik Mladeži Mario Mikulić posjetio ŽO Mladeži ŽSB pojavila se prvi puta na Jajce Online.

Feed: Jajce-Online.com

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement