Connect with us

Jajce

Predškolskim programom u Vrtiću Bare obuhvaćeno preko 100 djece koja prije nisu pohađala ovu vrstu p…

Avatar

Published

on

Dječji vrtić „Bare“ Jajce i ove godine uspješno je organizirao Završnu svečanost Malih maturanata – ispraćaj 28 djece ‘Bubamara’ u školu, saopštila je našoj redakciji ravnateljica vrtića Brankica Jakešević.

-Naše Bubamare proslavile su svoju malu – veliku maturu i time spremno došli na korak do školskih klupa. Svečanim programom, stečenim znanjem, igrom, pjesmom, glumom i plesom predstavili su se svojim mlađim kolegama, roditeljima i prijateljima koji su sa suzama u očima pratili ovu dirljivu manifestaciju svojih najdražih. Nakon službenog dijela programa, uslijedio je i neslužbeni dio u kojem smo se počastili kolačima, tortama i slatkišima koje su nam priredili roditelji naše djece, polaznika vrtića. – istakla je Jakešević.

Uspješno je izrealiziran i priveden program Predškole u ovoj ustanovi, ali i u područnim školama općine Jajce. Obvezni je to program pripreme djece za polazak u prvi razred osnovne škole kojim bi od sljedeće školske godine trebala biti obuhvaćena sva djeca na općini Jajce. U ovoj školskoj godini obuhvatili smo 100 djece koja nikad nisu boravila u vrtiću i na taj način obuhvatili tri četvrtine djece koja će od jeseni krenuti u prvi razred osnovne škole.

Program Predškole izvodio se osim u JPU Dječji vrtić „Bare“, u područnim školama osnovnih škola „Berta Kučera“ i „Jajce“, odnosno u Šibenici i Vincu te Kuprešanima, Kruščici i Bešpelju.

-Prilika je ovo da zahvalimo rukovodstvu imenovanih osnovnih škola, učiteljima i odgojiteljima kao i Ministarstvu obrazovanja, znanosti, kulture i športa KSB/SBK koji su nam omogućili realizaciju ovog programa besplatno za našu djecu.

Feed: jajcepress.com

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement