Connect with us

Jajce

Predstavljeno udruženje ‘Vodopad ljubavi’ namijenjeno djeci s poteškoć…

Jajce Online

Published

on


U salonu Doma kulture u Jajcu jučer je održano predstavljanje udruženja/udruge “Vodopad ljubavi” koje je namijenjeno djeci s poteškoćama u razvoju.

U svečanom programu sudjelovao je mandolinski sastav, zbor “Nikola Šop”, djevojčice Esma i Petra koje su recitirale, dramska skupina Srednje strukovne škole “Jajce” s igrokazom za djecu, te violinistice iz Novog mosta.

Ispred grupe mladih ljudi koji su najzaslužniji za realizaciju ovog projekta govorio je Amir Kahriman te naš ambasador pomirenja Franjo Leovac.
Svoju podršku ovoj organizaciji dali su i Centar za socijalnu skrb, općinski načelnik Edin Hozan, učitelji, odgajatelji, ravnatelji škola, jajački poduzetnici i mnogi drugi. Zamjenik načelnika Sedin Hodžić pozdravio je okupljene i obećao je pomoć Općine u budućem radu.
Ispred “Vodopada ljubavi” zahvalila je svima koji su dali svoj doprinos ovom projektu novoizabrana predsjednica Dragana Samardžić.

U drugom dijelu okupljeni su se družili uz kolače koje su pripremili roditelji. Pred nama je veliki zadatak. Nadamo se kako će biti uspješan, ističu roditelji.
(Jajce Online)

Prethodni članakKatolici danas slave CvjetnicuFeed: Jajce-Online.com

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement Enter ad code here
Moguća kiša
Danas 03/2530%
Moguća kiša
Moguća kiša
Sutra 03/2640%
Moguća kiša
Potpuno oblačno
Srijeda 03/2710%
Potpuno oblačno
Vedro
Četvrtak 03/280%
Vedro
Djelomična naoblaka
Petak 03/2910%
Djelomična naoblaka