Connect with us

Jajce Online

Prema uputama ljekarskog tima Lazija: Na Lulićevom meniju svaki dan bijeli luk i čokolada

Avatar

Published

on

Klubovi u Italiji još uvijek nisu u mogućnosti trenirati, a nastavak trenažnog procesa je najavljen za početak narednog mjeseca, tačnije 4. maja.

Klubovi u Italiji još uvijek nisu u mogućnosti trenirati, a nastavak trenažnog procesa je najavljen za početak narednog mjeseca, tačnije 4. maja.

Fudbaleri koji su napustili Italiju tokom velikih problema s pandemijom korona virusa polahko se počinju vraćati na Čizmu, te se nadaju da će što prije početi s treninzima i normalnim aktivnostima.

Jedan od fudbalera koji se ovih dana trebaju vratiti u Italiju je i naš Senad Lulić, koji je dobio zanimljive savjete od klupskog doktora Lazija, baš kao i ostali igrači Nebeskoplavih.

Naime, svaki igrač Lazija će da dobije doze vitamina C i D, a u ishranu će svakodnevno da im budu uključeni bijeli luk i čokolada, kako bi povećali imunitet zbog korona virusa.

Uz to, svi će dobiti odjeću sa kompresijom koja će im pomoći da u što boljoj formi dočekaju nastavak rada. Trenažni proces klubova u Italiji bi se trebao nastaviti 4. maja.

KOMENTARI

Scsport.ba

Objava Prema uputama ljekarskog tima Lazija: Na Lulićevom meniju svaki dan bijeli luk i čokolada pojavila se prvi puta na Jajce Online.Feed: Jajce-Online.com

Oglasi
Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement