Connect with us

BiH

Prijedorčani izvukli mladića iz rijeke, prebačen na UKC u Banjaluci

Avatar

Published

on

Prijedorčani izvukli mladića iz rijeke, prebačen na UKC u Banjaluci

Prijedorčani, Ami Dizdarević i Hari Avdagić sa suprugama su se čamcem vozili po rijeci Sani uz obalu kada su ugledali momka koji je panično trčao nasipom uz obalu i vikao “Pomozite momak se guši”.

“U tom momentu skočio sam u vodu i dao se u potragu za mladićem koji je nestao pod vodom, dok je Hari ostao u čamcu i pratio situaciju. U jednom momentu, na dva ipo metra dubine, ugledao sam nepomično tijelo mladića. Povukao sam ga prema površini i kad sam izronio povikao sam “Imam ga” “, priča nam Ami Dizdarević.

U tom momentu i Hari Avdagić je skočio u vodu.

“Doplivao sam do Amija i pomogao mu da izvučemo mladića na obalu. Momak je baš krupan, jedva smo ga dovukli do obale i odmah pristupili reanimaciji. Bio je u besvjesnom stanju i nije imao puls. Nakon desetominutne stravične borbe uspjeli smo ga reanimirati dok su naše supruge pokušavale dobiti policiju i hitnu pomoć. Odahnuli smo kada je otvorio oči, a tad su se pojavili i policajci i kola hitne pomoći”, rekao je još vidno uzbuđen, Hari Avdagić.

“Policijska uprava Prijedor je oko 14:00 časova obaviještena da je u mjestu Gomjenica, od strane građana, pružena pomoć licu koje je u besvjesnom stanju uočeno u rijeci Sani. Utvrđeno je da se radi o maloljetnom licu koje je nakon ukazane medicinske pomoći od strane Službe hitne pomoći Doma zdravlja, Prijedor prevezeno u UKC Banjaluka”, potvrdili su nam u PU Prijedor.

Kako nezvanično saznajemo mladić je u teškom stanju.

Upozorenje kupačima, sana zna biti vrlo opasna pogotovo za neiskusne plivače. Zato budite oprezni pogotovo oni koji nisu iskusni plivači.

 

(Info prijedor)

The post Prijedorčani izvukli mladića iz rijeke, prebačen na UKC u Banjaluci appeared first on Jajce Online.

Feed: Jajce-Online.com

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement