Connect with us

BiH

PRIOPĆENJE GRANIČNE POLICIJE BiH: “Granični prijelazi nisu zatvoreni, …

Avatar

Published

on

PRIOPĆENJE GRANIČNE POLICIJE BiH: "Granični prijelazi nisu zatvoreni, građane je možda zbunila..."

U javnosti se pojavili informacija da su zatvoreni granični prijelazi s Republikom Hrvatskom zbog situacije s koronavirusom no iz Granične policije BiH demantirali su tu informaciju.

– Granice nisu zatvorene. Čini mi se da je građane zbunila jučerašnja odluka Republike Hrvatske da svi naši državljani po ulasku u Hrvatsku, ako namjeravaju tamo boraviti, moraju 14 dana boraviti u samoizolaciji. To je očito izazvalo zabunu u javnosti, ali treba reći da granice nisu zatvorene – kazala je za Fenu glasnogovornica Granične policije BiH Franka Vican.

Dodala je kako se situacija iz sata u sat mijenja te da će građani biti promptno informirani ako dođe do novih promjena u režimu međunarodnog prometa.

Vican se osvrnula i na situaciju s migrantima, kazavši kako oni i dalje pokušavaju ući u Bosni i Hercegovinu.

– Pripadnici Granične policije BiH svakodnevno odvraćaju migrante od nezakonitog prelaska državne granice te imamo pedesetak odvraćenih migranata dnevno. Prema našim informacijama, situacija je na grčko-turskoj granici je stabilna i nema intenzivnog priljeva migranata u Europu, tako da je i kod nas situacija relativno dobra – istaknula je Vican./HMS/

(Srednjabosna.com)

Objava PRIOPĆENJE GRANIČNE POLICIJE BiH: “Granični prijelazi nisu zatvoreni, građane je možda zbunila…” pojavila se prvi puta na Jajce Online.

Feed: Jajce-Online.com

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement