Connect with us

Jajce Online

Priznanje za bivšeg Zmaja: Emir Spahić izabran u Komisiju za fudbal UE…

Avatar

Published

onNogometni/Fudbalski savez Bosne i Hercegovine će u naredne četiri godine imati sedam članova u različitim UEFA komitetima.
Predsjednik Saveza Elvedin Begić ponovo je izabran u Komitet za stadione i sigurnost na mandat od četiri godine u svojstvu prvog potpredsjednika. Generalni sekretar Adnan Džemidžić izabran je za člana Apelacione komisije Evropske krovne kuće fudbal.
Dušan Bajević će nastaviti da obnaša funkciju drugog potpredsjednika Komitete za razvoj i tehničku podršku. Jasminu Bakoviću je produžen mandat u Komitetu za ženski fudbal kao drugom potpredsjedniku.
Matej Damjanović će i dalje biti član Komiteta za medije UEFA. Novi članovi ispred N/FSBiH u UEFA-i su Dragan Soldo u Komitetu za Fair-play i socijalnu odgovornost, te Emir Spahić u Komitetu za fudbal.
– Ovo je veliki uspjeh za N/FSBiH, jer je napravljen značajan pomak u broju članova u UEFA organima i tijelima iz našeg Saveza – saopćeno je iz naše kuće fudbala.
 
 
(Faktor.ba)
Objava Priznanje za bivšeg Zmaja: Emir Spahić izabran u Komisiju za fudbal UEFA-e pojavila se prvi puta na Jajce Online.Feed: Jajce-Online.com

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement