Connect with us

BiH

Profesor iz Banovića i njegova supruga poginuli kod Olova, kilometarsk…

Avatar

Published

on

Profesor iz Banovića i njegova supruga poginuli kod Olova, kilometarsk...

Više od pet sati nakon tragičnog sudara na magistralnom putu M18 Sarajevo-Tuzla kod Olova formirale su se ogromne kolone zbog policijskog uviđaja.

Više od pet sati nakon tragičnog sudara na magistralnom putu M18 Sarajevo-Tuzla kod Olova formirale su se ogromne kolone zbog policijskog uviđaja.

Čitatelji nam javljaju kako već satima čekaju i gube strpljenje.

“Kolona je duga 20 kilometara, hladno je i mrak. Ljudi su gladni i žedni”, rekao nam je jedan od vozača koji je krenuo u pravcu Tuzle.

Prema informacijama iz BIHAMK-a saobraćaj na ovom dijelu magistralnog puta još uvijek je obustavljen zbog uviđaja.

U MUP-u Zeničko-dobojskog kantona nam je rečeno da ubrzo očekuju da se saobraćaj normalizuje jer je uviđaj pri kraju.

“Uviđaj se odužio jer je trajalo dugo izvlačenje povrijeđenih osoba, a kada je više mrtvih onda je u istragu uključena i krim policija”, objasnili su iz policije.

U današnjoj saobraćajnoj nesreći je poginuo Kazafer Bečić, profesor na Mašinskom fakultetu u Tuzli, i njegova supruga Alzira, a njihova unuka je teško povrijeđena.

Iz Studentskog Vijeća Mašinskog fakulteta u Tuzli su u ime svih studenata ove akademske ustanove izrazili saučešće porodici Bečić.

“Sa velikom žalosti vas obavještavamo da je danas u saobraćajnoj nesreći preminuo naš uvaženi dr. sc. Kazafer Bečić v. prof. na Mašinskom fakultetu Univerziteta u Tuzli. Ovim putem u ime svih studenata Mašinskog fakulteta u Tuzli želimo da izrazimo duboko saučešće porodici Bečić i prijateljima našeg uvaženog profesora. Za vrijeme održavanja dženaze obavijestit ćemo vas naknadno”, stoji u saopćenju.

Poštovane kolegice i kolege,Sa velikom žalosti Vas obavještavamo da je danas u saobraćajnoj nesreći preminuo naš…

Posted by Studentsko vijeće Mašinskog fakulteta u Tuzli on Tuesday, December 31, 2019

Podsjećamo, danas u 13:38 sati u mjestu Bakići kod Olova se desila saobraćajna nesreća u kojoj je poginuo bračni par iz Banovića, a dijete je teško povrijeđeno.

Klix.ba

Objava Profesor iz Banovića i njegova supruga poginuli kod Olova, kilometarske kolone zbog uviđaja pojavila se prvi puta na Jajce Online.

Feed: Jajce-Online.com

Oglasi
Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement