Connect with us

Jajce Online

Promijenjen sistem članstva u FK Sarajevo: Bordo navijačima se pružaju…

Avatar

Published

on

Fudbalski klub Sarajevo je pozvao navijače i simpatizere bordo kluba da postanu članovi s obzirom na to da je promijenjen sistem članstva.

Fudbalski klub Sarajevo je pozvao navijače i simpatizere bordo kluba da postanu članovi s obzirom na to da je promijenjen sistem članstva.

Naime, od sada se članstvo u klubu vezuje za kalendarsku godinu te su iz FK Sarajevo pozvali navijače da maksimalno iskoriste pogodnosti koje im članstvo pruža.

“Porodica je navrednije što imamo – zajedno se veselimo, slavimo i tugujemo. Porodica su svi oni ljudi zbog kojih znate da niste sami. Da imate nekoga koga nećete izgubiti bez obzira na to šta se desi.

Naša porodica je Sarajevo, a posjedovanjem članske kartice pokazuješ svoju pripadnost i ljubav klubu.

Pored toga, aktivnim članstvom tokom godine ostvaruješ niz pogodnosti: popust u Bordo Fan Shopu, jeftinije ulaznice za utakmice, nagradne igre svakog mjeseca, članski sadržaji, članska druženja i još mnogo više!

Od sada je članstvo vezano za kalendarsku godinu što znači da krajem mjeseca decembra svake godine prestaješ biti aktivan član. Iznos godišnje lojalnosti Bordo klubu ostao je isti, svega 20 KM, a učlaniti se možeš OVDJE.

U okviru članstva od sada je dostupan niz pogodnosti koji se ogledaju u posebnim paketima kroz koje navijači ostvaruju novčane uštede. Navijačima i simpatizerima su dostupni sljedeći paketi:

BORDO PORODICA – članovi imaju isto prezime, te sve uplate idu istovremeno. Popust zavisi od broja članova porodice.
BORDO RAJA – svi prijatelji se učlanjuju u isto vrijeme. Popust zavisi od broja članova unutar paketa.
BORDO FIRMA – svi uposlenici se učlanjuju u isto vrijeme. Zahtjev i uplatu vrši pravno lice. Popust zavisi od broja članova unutar organizacije.

*Prilikom učlanjenja obavezno naglasiti paket.

Ukoliko pored članstva planiraš kupiti i nešto iz asortimana BORDO Fan Shopa, sezonsku ili polusezonsku kartu, ili čak pokloniti članstvo dragoj osobi, pravi izbor za tebe su posebno dizajnirani članski paketi.

Ovisno o kojem paketu je riječ, sadržaj je sljedeći:

Silver, Gold i Platinum članske pakete moguće je preuzeti isključivo u BORDO Fan Shopu u ul. Maršala Tita 38/b.

Od aktivnog članstva dijeli te samo nekoliko minuta koliko je potrebno za učlanjenje ili obnovu članstva online na sljedećem LINKU.

Popuni podatke, izvrši uplatu a mi ćemo ti na adresu isporučiti novu karticu i nekoliko iznenađenja. Osim online platforme, članstvo možeš obnoviti i tako što ćeš nas posjetiti u BORDO Fan Shopu u ul. Maršala Tita 38/b.

Sve dodatne informacije o paketima i popustima možeš dobiti pozivom na broj 033/203-000 ili na [email protected]”, saopćeno je iz Fudbalskog kluba Sarajevo.

PLBiH

KOMENTARI

Scsport.ba

Objava Promijenjen sistem članstva u FK Sarajevo: Bordo navijačima se pružaju nove mogućnosti pojavila se prvi puta na Jajce Online.Feed: Jajce-Online.com

Oglasi
Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement