Connect with us

BiH

Proračun im je gigantskih 32 milijuna KM, mladi odlaze, a studentima d…

Avatar

Published

on

Proračun im je gigantskih 32 milijuna KM, mladi odlaze, a studentima daju stipendijice od 150 KM

Proračun im je gigantskih 32 milijuna KM, mladi odlaze, a studentima daju stipendijice od 150 KM

Što bi se dogodilo kad bi sve naše općine imale u odnosu na broj stanovnika tako bogati proračun kao općina Prozor-Rama? Izgleda ništa.

Potpisivanje ugovora za sve studente, dobitnike stipendija u akademskoj 2019./2020., bit će 06.03.2020 (petak) u 15 sati

Prema konačnoj listi, za ovu akademsku godinu općina Prozor-Rama dodjeljuje 167 stipendija redovitim studentima druge i viših godina s područja općine, piše Ramski-vjesnik.

Stipendije se isplaćuju deset mjeseci po 150 KM što iznosi ukupno 1500 KM za svakog studenta. Tako će za stipendije ove godine biti isplaćeno ukupno 250.500 KM.

U odnosu na preliminarnu listu, na konačnoj listi nedostaju imena studenata za koje je utvrđeno da primaju stipendije drugih izvora kojima su poslane obavijesti i ostavljena im je mogućnost biranja između stipendije drugog izvora koju dodjeljuje Općina Prozor-Rama uz uvjet da dostave uvjerenje da ne primaju drugu stipendiju.

Potpisivanje ugovora za sve studente, dobitnike stipendija u akademskoj 2019./2020., bit će 06.03.2020 (petak) u 15 sati, u prostorijama Doma kulture, Kulturno sportskog centra Prozor-Rama.

Stipendisti prilikom potpisivanja ugovora trebaju predočiti važeću osobnu iskaznicu ili neki drugi identifikacijski dokument i broj tekućeg računa.

2020. GODINA

Proračun im je gigantskih 32 milijuna KM, mladi odlaze, a studentima daju stipendijice od 150 KM Nacrt proračuna za 2020. godinu

Proračun im je gigantskih 32 milijuna KM, mladi odlaze, a studentima daju stipendijice od 150 KM Zaključak

(Srednjabosna.com)

Objava Proračun im je gigantskih 32 milijuna KM, mladi odlaze, a studentima daju stipendijice od 150 KM pojavila se prvi puta na Jajce Online.

Feed: Jajce-Online.com

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement