Connect with us

BiH

Prvi čovjek općine Jajce primio predstavnike ‘Royala’

Avatar

Published

on

Prvi čovjek općine Jajce primio predstavnike ‘Royala’

Kreatori “Royala”, Ajdin Varenikić i Elmin Hadžić danas su posjetili načelnika općine Jajce Edina Hozana, gdje su kroz jedan ugodan razgovor prezentovali svoju ideju i viziju daljnjeg razvoja ovog odjevnog brenda.

Osim toga, načelniku Hozanu su kao prvom čovjeku općine uručili #sacramento majicu i zidnu sliku s motivima grada Jajca izvezenim na platnu.

-Kako smo i najavili, zidna slika je posljednji proizvod u kolekciji “Collection di Jajcze”, a dolazi s kvalitetnim okvirom ručne izrade u bijeloj boji. Ove zidne slike već krase naše domove. Od danas i kabinet načelnika općine Jajce, a od sutra mogu da krase i vaš dom po simboličnoj cijeni od 14,99 KM, rekao je Ajdin Varenikić.

#tdi_1_949 .td-doubleSlider-2 .td-item1 {
background: url(https://jajce-online.com/wp-content/uploads/2021/05/1-1-80×60.jpg) 0 0 no-repeat;
}
#tdi_1_949 .td-doubleSlider-2 .td-item2 {
background: url(https://jajce-online.com/wp-content/uploads/2021/05/2-1-80×60.jpg) 0 0 no-repeat;
}

U budućnosti planiraju proizvodnju radnih odjela visoke kvalitete koja će biti namijenjena prvenstveno za radnike jajačkih firmi.

-Osim u svrhu promocije našeg grada, vjerujemo kako bi implementacija druge faze naše ideje imala veliki značaj za lokalne firme koje imaju potrebu da svojim radnicima obezbijede radna odijela visokog kvaliteta, a sve to u svom gradu po pristupačnim cijenama i kratkim vremenom isporuke, naveo je Elmin Hadžić.

Na kraju, žele da se zahvale općinskom načelniku Edinu Hozanu na izdvojenom vremenu, lijepom gostoprimstvu i savjetima koje će zasigurno pretvoriti u djelo.

Kako poručiti?

Vaše narudžbe možete im slati putem web shopa, a za sve poteškoće javite im se putem e-maila ili društvenih mreža. Narudžbe šalju u sve gradove BiH, kao i van granica naše države, a za građane Jajca omogućeno je lično preuzimanje na adresi Zmaja od Bosne 1. u “Relax studio AS” koji je u vlasništvu Sameda Glamočića.

 

 

 

(Jajce Online)

The post Prvi čovjek općine Jajce primio predstavnike ‘Royala’ appeared first on Jajce Online.

Feed: Jajce-Online.com

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement