Connect with us

BiH

Prvi problemi zbog snijega

Avatar

Published

on

Prvi problemi zbog snijega

BiH

zastoj u nišićima

Kako javlja Bihamk Raskvašenog snijega na kolovozu mjestimično ima na putnim pravcima: Izačić-Bihać-Bosanski Petrovac, Vlasenica –Han Pijesak, Turbe-Banja Luka i Teslić Kotor Varoš

.fb-comments,.fb-comments span,.fb-comments span iframe[style]{min-width:100%!important;width:100%!important}

Snijeg je prije nekoliko sati počeo padati u većini BiH, a na pojedinim putnim pravcima već su se pojavili i prvi problemi.

Čitalac nam šalje fotografiju zastoja na putnom pravcu Nišići – Srednje, nakon što se popriječio kamion. Saobraćaj se trenutno odvija jednom trakom.

Problemi su i na magistralnoj cesti između Drvara i Bosanskog Petrovca, na prijevolju Oštrelj.

Kako javlja Bihamk Raskvašenog snijega na kolovozu mjestimično ima na putnim pravcima: Izačić-Bihać-Bosanski Petrovac, Vlasenica –Han Pijesak, Turbe-Banja Luka i Teslić Kotor Varoš.

Magla smanjuje vidljivost na putevima koji od Livna vode ka Kupresu, Glamoču i Drvaru, kao i na području Bihaća, Bosanske Krupe, Cazina i Velike Kladuše.

Zbog niskih temperatura u noćnim i ranim jutarnjim satima upozoravamo na moguću poledicu, posebno u višim predjelima, kao i na mostovima i prilazima tunelima.

Na svim dionicama savjetujemo maksimalno opreznu vožnju i podsjećamo da je na snazi zakonska obaveza posjedovanja zimske opreme, podsjećaju iz Bihamka.

Fokus.ba

Objava Prvi problemi zbog snijega pojavila se prvi puta na Jajce Online.

Feed: Jajce-Online.com

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement