14.8 C
Jajce
Subota, 21 svibnja, 2022
BiH

Pustolov Kristijan Iličić: Prolazim kroz područje koje kontroliraju teroristi Al-Qaede

Hrvatski pustolov i travel bloger Kristijan Iličić na društvenim mrežama svakodnevno dijeli iskustva sa svojih putovanja, a ovaj put zbog sigurnosti nije mogao otkriti gdje se trenutno nalazi.

Ovaj put, Iličić je odlučio posjetiti jedan od najvažnijih gradova u historiji islamske civilizacije, kako kaže, ovo je dosad najopasnije njegovo putovanje, s obzirom da je bez vojne pratnje.

“Trenutno sam na najopasnijem putovanju u svom životu. Kad bi zbrojili Afganistan, Jemen, Južni Sudan i Somaliju ne bi se moglo mjeriti sa ovim što sada radim. Iz sigurnosnih razloga vam ne mogu reći gdje se nalazim, ali mogu vam reći da prolazim kroz područje koje kontroliraju teroristi, Al-Qaeda i ostali banditi i narko dileri”, napisao je na Instagram Storyju.

Hrvatski pustolov ističe da na ovom putovanju puno toga može poči po zlu u svakom trenutku, jer je bez vojne pratnje obučen kao lokalac.”Samo neki znaju gdje se nalazi ovo mjesto. Nedostupno, opasno i skriveno od svijeta već dugi niz godina. Za islamski svijet jedan od najvažnijih gradova u historiji. Nastavljam turu još pet dana po ovoj iznimno opasnoj državi. Držite fige da sve bude okej”, naveo je.

Ilinčić je prije nekoliko dana boravio u Demokratskoj Republici Kongo, a da li se još uvijek nalazi tamo ostat će nepoznato sve dok na bude na sigurnoj teritoriji, piše Klix.ba.

The post Pustolov Kristijan Iličić: Prolazim kroz područje koje kontroliraju teroristi Al-Qaede appeared first on Jajce Online.

Feed: Jajce-Online.com

Povezane vijesti

Banjaluka : Vakcinisanje starijih od 65 godina bez naručivanja

Jajce Online

Sjednica Stožera ŽZH: Analiza stanja na području županije, očekuje se pogoršanje

Jajce Online

BiH: Više cijene i teži uvoz novih i polovnih vozila

Jajce Online