Connect with us

BiH

Radončić: Složili smo se, ne treba ni izaći na izbore ako neće biti el…

Avatar

Published

on

Radončić: Složili smo se, ne treba ni izaći na izbore ako neće biti el...

BiH

nakon sastanka s nikšićem

“Obojica smo se složili da na lokalnim izborim uopće ne treba učestvovati ako se prije toga ne obezbijedi elektronsko glasanje i da glasači ostave svoj otisak prsta”

.fb-comments,.fb-comments span,.fb-comments span iframe[style]{min-width:100%!important;width:100%!important}

Nakon što je danas održao sastanak sa Nerminom Nikšićem, predsjednikom SDP-a, Fahrudin Radončić, lider Saveza za bolju budućnost BiH (SBB) oglasio se na svom Instagram profilu.

– Danas sam razgovarao sa predsjednikom SDP-a gospodinom Nerminom Nikšićem. Obojica smo se složili da na lokalnim izborim uopće ne treba učestvovati ako se prije toga ne obezbijedi elektronsko glasanje i da glasači ostave svoj otisak prsta. To je jedini način da mrtvi više ne mogu glasati i da vladajuća stranka dan uoči izbora ne promjeni 6.500 članova biračkih odbora i dovede svoje najvjernije članove i plaćenike koji lažno broje za njih.

Bez poštenih izbora niti jedna država nema budućnost. Također, tokom sastanka kojem je prisustvovao i ministar saobraćaja u Vladi KS Adnan Šteta, vjerujem da smo uradili odlične stvari kako bi napokon krenula izgradnja Prve transverzale u Sarajevu. To će omogućiti mnogo lakši saobraćaj u prijestolnici i onemogućiti potpunu blokadu Vogošće i vozila iz pravca Tuzle i Zenice koja satima čekaju da uđu u centar Sarajeva. Prva transverzala je generacijski projekat za vladajuću šestorku u Sarajevu – napisao je Radončić.

Fokus.ba

Objava Radončić: Složili smo se, ne treba ni izaći na izbore ako neće biti elektronsko glasanje pojavila se prvi puta na Jajce Online.

Feed: Jajce-Online.com

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement