Connect with us

BiH

Razim Subašić otkrio dramu nakon svađe sa suprugom: Ranili ga u nogu i…

Avatar

Published

onNakon što se probudio iz kome, Razim Subašić iz Zelinje Srednje kod Gradačca, koji je nakon svađe sa suprugom 3. marta aktivirao bombu, pri čemu je ranio sebe i izgubio nogu, na vidjelo su isplivali brojni detalji porodične drame.
Otjerali ga
Detalje je Razim ispričao svojim rođacima i prijateljima, a sve je, kako su nam prenijeli, počelo kada je nakon svađe njegova supruga Đulba otišla u kuću svojih roditelja.
Otkrio je da se za Dan nezavisnosti, 1. marta, uputio u mjesto Međiđa, u zaselak Imširovići, kod Đulbe, s kojom je želio riješiti nesuglasice i pokušati je vratiti kući.
Nakon što je nije našao u toj kući, želio je razgovarati s njenim ocem, koji ga je otjerao.
Razim je zatim bacio bombu nedaleko od kuće te je priznao da je bio izrevoltiran i ljut. Svjesno je to uradio, ali tvrdi da nije želio nikoga povrijediti.
Rođacima je ispričao da je samo želio prepasti supruginu porodicu kako bi promijenili mišljenje, a žena mu se vratila.
Prije nego što je stigla policija, pobjegao je u šumu, a kada više nije mogao izdržati glad, vratio se u svoju kuću u Zelinju Srednju.
Svjestan da ga policija uveliko traži, Razim je ubrzo odatle pobjegao, ali ga je u mjestu
Brdo stigla policija.
Ispričao je da je s dvije strane pucano na njega. Naveo je da su iz jednog pravca na njega pucali policajci te da je vatra na njega otvorena i iz pravca lovačke kuće u Brdu. Pogođen je u grudni koš i nogu.
Dvije strane
Kazao je da je svega bio svjestan, kao i trenutka kada mu je iz ruke ispala bomba na koju je zatim pao. Bomba se aktivirala i otkinula mu nogu.
Rekao je da je samo govorio da mu ne prilaze i da ga puste da vrati svoju suprugu te da mu nije bila namjera da ikoga povrijedi ili ubije.
Svi ga otpisali  
Sve ove navode u razmatranje će uzeti i postupajući kantonalni tužilac u Tuzli. Detalji nisu bili poznati sve dok se Razim naprasno nije probudio iz kome, iako su ga svi već bili otpisali.
 
 
(avaz)
Objava Razim Subašić otkrio dramu nakon svađe sa suprugom: Ranili ga u nogu i grudi pojavila se prvi puta na Jajce Online.Feed: Jajce-Online.com

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement