Connect with us

Jajce Online

Robert Prosinečki u Kayserispor dovodi igrača kojeg je vratio u reprez…

Avatar

Published

on

Zoran Kvržić (31) napustit će Rijeku u januara, potvrdio je zamjenik sportskog direktora Rijeke Ivan Mance u ponedjeljak.

Zoran Kvržić (31) napustit će Rijeku u januara, potvrdio je zamjenik sportskog direktora Rijeke Ivan Mance u ponedjeljak.

“Dobili smo jednu ponudu za Zorana. Kad smo na ljeto produljivali ugovor s njim, ostao je jedan džentlmenski dogovor da ako klub dobije ponudu do određene cifre, a Zoran bude izuzetno zadovoljan uvjetima, klub će mu dati priliku da riješi egzistencijalna pitanja transferom u inozemstvo zbog svega što je napravio za Rijeku proteklih godina”, kazao je Mance pa dodao:

“Tijekom ponedjeljka ujutro razgovarao je o svom potencijalnom novom angažmanu i mislim da je taj transfer vrlo blizu realizacije.”

Kako prenosi Index, Kvržić odlazi u turski Kayserispor, u kojem će ga trenirati Robert Prosinečki, koji je nedavno preuzeo klub. Poznato je da ga donedavni selektor reprezentacije BiH izuzetno cijeni kao igrača te je odigrao presudnu ulogu u pregovorima. Prosinečki je svojevremeno i vratio Kvržića među Zmajeve tokom posljednjih utakmica kvalifikacija za EP.

Mance je dodao da Rijeka neće dovoditi ciljanu zamjenu za iskusnog igrača jer na toj poziciji već ima Ivana Tomečaka i Momčila Raspopovića.

SUPERLIGA

KOMENTARI

Scsport.ba

Objava Robert Prosinečki u Kayserispor dovodi igrača kojeg je vratio u reprezentaciju BiH pojavila se prvi puta na Jajce Online.Feed: Jajce-Online.com

Oglasi
Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement