Connect with us

Jajce Online

Romeo Šapina: Većinu priprema odradit ćemo u Jajcu

Jajce Online

Published

onJesenji dio prvenstva u Prvoj ligi FBiH Kraljevi su okončali na 12. mjestu sa 16 osvojenih bodova. O jesenjem dijelu, planovima, igračkom kadru, nastavku sezone…razgovarali smo sa Romeom Šapinom, šefom stručnog stožera NK Metalleghe BSI.
Jeste li zadovoljni jesenjim učinkom ekipe?
„ Mogu u neku ruku reći da sam zadovoljan jesenjom polusezonom iako smo mogli puno bolje pogotovo da smo iskoristili dio šansi koje smo stvorili na utakmicama. Svakako da je bodovni učinak dijelom manji od očekivanog i sigurno smo trebali imati još koji bod na svome kontu.“
Afirmiralo se dosta mladih igrača u proteklim mečevima.
-Jeste, jedan od ciljeva u ovoj sezone upravo je pružanje šanse mladim igračima. Afirmirali smo dosta njih i smatram da su minute provedene na terenu iskoristili na najbolji način. Među njima je i 6 naših juniora iz Jajca. Takav tretman rezultirao je da mladi Marin Samardžić svojim igrama skrene pozornost Dinama iz Zagreba. A tu je i kapetan Ivan Tankuljić koji krenuo jako dobro na početku prvenstva, no ozlijeda ga je u posljednjih pet kola spriječila da odigra još zapaženiju ulogu u prvenstvu.“
Koliko loše stanje travnjaka na Mračaju utiče na igru ekipe?
-Naš sistem igre upravo preferira igru i nadigravanje sa protivnikom. S obzirom da i trenažni proces kao i domaće utakmice održavamo na Mračaju, svima je jasno da i igra ne može biti onakva kakvu smo planirali.
Kada je riječ o igračima, hoće li biti promjena u pauzi?
Sa igračima koji nisu opravdali očekivanja smo se prijateljski sporazumno rastali. Pojačanja će biti, sa nekim igračima smo već konkretizovali dogovore, biće tu i nekolicina mlađih igrača koji će boraviti na probi.
Kakav je plan zimskih priprema
Većinu priprema ćemo odraditi u Jajcu gdje ćemo se okupiti u drugoj polovini prvog mjeseca. Planiramo da odemo i 7-10 dana u Hercegovinu. Od prijateljskih utakmica imamo već zakazane utakmice protiv Krupe, Borca i Željezničara  iz Banja Luke.
 
 
(metallegeh bsi)Feed: Jajce-Online.com

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement
The location could not be found.