4.1 C
Jajce
Utorak, 19 listopada, 2021
Klik Jajce
BiH Jajce Online

Sa balkona partnerkinog stana pao na beton, pa ga pretukli njen sin i bivši suprug

Sa polomljenim nogama, i drugim prelomima i teškim povredama prošao je Vlado M. (43), iz Teslića, u pravom hororu koji je pukom srećom preživio, u noći između subote i nedjelje u Derventi.

Nakon što je pao sa drugog sprata balkona stana pred bijesnim goniočima, sinom i bivšim suprugom njegove partnerke, koji su ga dodatno premlatili na betonu ispred zgrade.

Kako Novosti saznaju, nakon bračnog brodoloma te poznate derventske porodice, nekadašnja direktorka Centra za socijalni rad i sadašnji školski pedagog S. (46) iznajmila je stan, sa mlađim sinom, u naselju Sajmište. Tu je, u nedjelju oko 2 časa iza ponoći, i upraćen dolazak njenog novog partnera iz Teslića, od strane povrijeđenog sina i bivšeg supruga.

– Mehmed F. (51), vlasnik poznate Buregdžinice u Derventi, i njegov stariji 19-godišnji sin student, zalupali su na već zaključana vrata stana. Uvidjevši razbjesnila pridošlice na špijunki, S. se očito nije usudila da otključa vrata. Čuvši lupu i galamu, pretpostavlja se da je to, međutim, učinio mlađi sin koji je spavao u stanu – priča izvor upućen u ovu nesvakidašnju dramu.

Zapravo, horor u gluvo doba noći u Ulici Srpske vojske se nastavlja kada sin i otac navaljuju na vrata spavaće sobe, u koju se zamandalio na smrt preplašeni Teslićanin.

The post Sa balkona partnerkinog stana pao na beton, pa ga pretukli njen sin i bivši suprug appeared first on Jajce Online.

Feed: Jajce-Online.com

Povezane vijesti

Vranić: Vakcinacija protiče u najboljem redu, sutra ćemo vakcinisati do 2.000 građana

Jajce Online

HDZ 1990 Jajce: Spašavanje vojnika

Jajce Online

Zločini koji su obilježili 2020. godinu: Zašto nema pomaka u istrazi o ubistvu u Bugojnu

Jajce Online