Connect with us

BiH

Sarajevska policija uhapsila muškarca koji je lažno prijavio bombu za …

Avatar

Published

on

Sarajevska policija uhapsila muškarca koji je lažno prijavio bombu za ...

Ministarstvo unutrašnjih poslova KS objavilo je informaciju o tome da je jučer uhapšena jedna osoba zbog krivičnog djela lažno prijavljivanje.

Ministarstvo unutrašnjih poslova KS objavilo je informaciju o tome da je jučer uhapšena jedna osoba zbog krivičnog djela lažno prijavljivanje.

Kako su naveli, uhapšen je K. K. (1975.) jer je jučer tokom održavanja prve Bh. povorke ponosa u Sarajevu u 11.25 sati, na telefonski broj 122, prijavio da je postavljena bomba kod Vječne vatre.

“Izvršenim provjerama, policijski službenici su utvrdili da se radi o lažnoj dojavi. Od navedene osobe je uz izdatu potvrdu oduzet mobilni telefon, sa kojeg je upućen poziv. O svemu je obaviješten tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo”, saopćeno je iz MUP-a.

Uhapšena osoba je predata u prostorije Jedinice za osiguranje objekata i zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a Kantona Sarajevo. Policijski službenici nastavljaju kriminalističku obradu nad navedenom osobom.

Klix.ba

Objava Sarajevska policija uhapsila muškarca koji je lažno prijavio bombu za vrijeme Povorke ponosa pojavila se prvi puta na Jajce Online.

Feed: Jajce-Online.com

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement