Connect with us

BiH

Sarajevska Vijećnica večeras sija u bojama zastave Španije

Avatar

Published

on

Sarajevska Vijećnica večeras sija u bojama zastave ŠpanijeSarajevska Vijećnica večeras je ponovo simbol podrške, ovaj put građanima Španije, države koja je trenutno najveće žarište koronavirusa u Evropi.

Sarajevska Vijećnica večeras je ponovo simbol podrške, ovaj put građanima Španije, države koja je trenutno najveće žarište koronavirusa u Evropi.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

“Šaljemo snažnu poruku saosjećanja i solidarnosti sa narodom i Vladom prijateljske Španije koja vodi tešku bitku sa najvećom pošašću današnjice”, rekao je gradonačelnik Sarajeva Abdulah Skaka.

Skaka je istakao kako Španija i Bosna i Hercegovina imaju posebnu vezu, ali i kako su njihovo tradicionalno prijateljstvo i naklonost potvrđeni već ranije uspostavom partnerskih odnosa Sarajeva sa gradovima Barcelonom i Madridom. Upravo zato što je Španija bila uz BiH u najtežim momentima, naša država joj sada pruža podršku u borbi protiv oboljenja COVID-19.

“Vjerujem da ćemo snagom duha, uz već dokazano zajedništvo i sve moguće kapacitete kojima rspolažemo, uspjeti pronaći snagu da pobijedimo, te da prijateljstvo među našim gradovima postane snažnije nego ikad prije”, zaključio je gradonačelnik Sarajeva.

Klix.ba

Objava Sarajevska Vijećnica večeras sija u bojama zastave Španije pojavila se prvi puta na Jajce Online.

Feed: Jajce-Online.com

Oglasi
Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement