Connect with us

BiH

SDP: Vrijeme je da se ovaj cirkus zaustavi, jer već naredni mjesec mož…

Avatar

Published

on

SDP: Vrijeme je da se ovaj cirkus zaustavi, jer već naredni mjesec mož...

BiH

reakcije

SDP od Inzka traži da iskoristi ovlasti i sankcioniše antidejtonske aktivnosti

.fb-comments,.fb-comments span,.fb-comments span iframe[style]{min-width:100%!important;width:100%!important}

Socijaldemokratska partija (SDP) BiH traži od Visokog predstavnika Valentina Inzka da “podhitno prekine nacionalističko maltretiranje građana Bosne i Hercegovine, koje traje skoro godinu dana i iskoristi ovlasti u cilju sankcionisanja antidejtonskih aktivnosti”.

– Pozivamo ga da hitno pripremi i proglasi izborni zakon u cilju raspisivanja novih izbora, te osigura primjenu tehnologije kao preduslova poštenih izbora.

Nažalost, nismo sretni što smo prije godinu dana jasno rekli da će SDA svojim glasanjem za Milorada Dodika i Dragana Čovića i izdajom saradnje sa BH blokom zemlju odvesti u najveću krizu od Dejtona.

Danas je više nego sigurno kako su najveći taoci cirkusa od nacionalizma građani, koji s pravom bježe glavom bez obzira iz Bosne i Hercegovine. Vrijeme je da se ovaj cirkus zaustavi, jer već naredni mjesec može biti prekasno – poručuju iz SDP-a BiH, saopćeno je iz te stranke.

Fokus.ba

Objava SDP: Vrijeme je da se ovaj cirkus zaustavi, jer već naredni mjesec može biti prekasno pojavila se prvi puta na Jajce Online.

Feed: Jajce-Online.com

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement