25.2 C
Jajce
Ponedjeljak, 8 kolovoza, 2022
BiH

Sin ubio oca i majku, pa se predao policiji!?

Dvije mrtve osobe pronađene su u kući u Argonautskoj ulici u Puli (Hrvatska) oko 16:15 sati. U policijskoj stanici nalazi se jedna osoba koja se dovodi u vezu s događajem, a uviđaj je u toku, javljaju hrvatski mediji.

“Uviđaj još uvijek traje i kako su nam kazali iz policije neće tako brzo biti gotov”, kazala je u javljanju iz Pule za Dnevnik reporterka Nove TV.

“Ono što je zasad poznato jest da je policija danas nešto iza 16 sati u porodičnoj kući u Argonautskoj ulici u Puli pronašla dvije mrtve osobe starije životne dobi, muškarca i ženu, odnosno supružnike. Sumnja se da je ubistvo počinio njihov sin, neslužbeno doznajem, kao i da se on sam oko 16 sati prijavio policiji i sve priznao”, kazala je reporterka Dnevnika Nove TV.

Dodala je da se “on sada nalazi u policijskoj stanici u Puli na ispitivanju”.

“Zasad nije poznato kojim je oružje počinjeno ubistvo kao ni vrijeme ubistva, odnosno je li se ono dogodilo danas ili jučer u večernjim satima. Te informacije bit će poznate nakon završetka uviđaja”, kazala je.

Policija je potvrdila da na ovoj adresi nisu dosad imali postupanja, ali i da im je počinitelj poznat pod ranije, međutim, ne zbog nasilnih krivičnih djela.

Policija je ranije u prvoj izjavi za medije potvrdila da se sumnja da je riječ o nasilnoj smrti, da se radi o muškarcu i ženi, o članovima porodice, te da je uhapšena osoba s njima u srodstvu.

The post Sin ubio oca i majku, pa se predao policiji!? appeared first on Jajce Online.

Feed: Jajce-Online.com

Povezane vijesti

Tešić: Željeli smo samo da se vratimo kući neporaženi, upali smo u neke minus-faze

Jajce Online

Nastavlja se uspješna saradnja: Zrinjski i Macron potpisali novi, trogodišnji ugovor

Jajce Online

Egipat: Najmanje 18 osoba poginulo u saobraćajnoj nesreći južno od Kaira

Jajce Online
error: Alert: Odabir sadržaja je onemogućen!!