Connect with us

Jajce Online

Situacija sa povredama na Koševu: Trojica van trenažnog procesa, Oremu…

Avatar

Published

on

Ismar Hadžibajrić, fizioterapeut Fudbalskog kluba Sarajevo, otkrio je kakva je situacija sa povrijeđenim igračima bordo kluba.

Ismar Hadžibajrić, fizioterapeut Fudbalskog kluba Sarajevo, otkrio je kakva je situacija sa povrijeđenim igračima bordo kluba.

U posljednje vrijeme, tačnije tokom cijele ove sezone, Sarajevo ima mnogo problema sa povrijeđenim igračima, a iz bordo tima otkrili su navijačima o kakvim se povredama radi.

“Haris Handžić povrijedio se u prijateljskoj utakmici protiv Rudara iz Kaknja, a nije riječ o težoj povredi. Trenutno je na intenzivnim fizikalnim tretmanima i ja se nadam da će početi trenirati u toku ove sedmice” ističe Hadžibajrić i nastavlja:

“Zadovoljstvo mi je reći da se Mirko Oremuš u potpuno vratio i priljkučio treninzima prve ekipe. Nakon utakmice sa Čelikom Ahemtović i Gavrić su se žalili na povrede, a ja se nadam da će makar jedan od njih dvojice biti spreman do sljedeće utakmice”.

TABELA PREMIJER LIGE

KOMENTARI

Scsport.ba

Objava Situacija sa povredama na Koševu: Trojica van trenažnog procesa, Oremuš potpuno spreman pojavila se prvi puta na Jajce Online.Feed: Jajce-Online.com

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement