Connect with us

BiH

Skaka i Izetbegović slavili sa štićenicima Gerontološkog centra

Avatar

Published

on

Skaka i Izetbegović slavili sa štićenicima Gerontološkog centra

BiH

podijelili poklone

Uprava i korisnici su tokom druženja zahvalili na podršci, posebno zbog najavljene jače saradnje sa Gradom, ali i Kliničkim centrom

.fb-comments,.fb-comments span,.fb-comments span iframe[style]{min-width:100%!important;width:100%!important}

Direktorica Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu dr. Sebija Izetbegović i gradonačelnik Sarajeva Abdulah Skaka prisustvovali su organiziranoj proslavi Nove godine za štićenike Gerontološkog centra.

Kako je saopćeno iz ureda gradonačelnika, nekoliko stotina štićenika uživali su u muzičkom programu i poklonima koje je za njih osigurao Grad Sarajevo, a nakon što su protekle sedmice uručeni medicinski kreveti.

Tokom razgovora gradonačelnika Skake sa dr. Izetbegović i direktoricom Centra Melisom Abadžić Hodžić, bilo je govora o osiguranju dodatnih zdravstvenih usluga za štićenike Centra.

Uprava i korisnici su tokom druženja zahvalili na podršci, posebno zbog najavljene jače saradnje sa Gradom, ali i Kliničkim centrom.

– Postoji puno toga na čemu možemo zahvaliti štićenicima ovog Centra koji su naši sugrađani, zato im pokažimo ljubav, pažnju i dužno poštovanje! Bila mi je čast provesti vrijeme sa njima, ali i upravom i uposlenicima Gerontološkog centra – istakao je Skaka.

Fokus.ba

Objava Skaka i Izetbegović slavili sa štićenicima Gerontološkog centra pojavila se prvi puta na Jajce Online.

Feed: Jajce-Online.com

Oglasi
Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement