Connect with us

BiH

Skijalište na Bjelašnici ne radi do daljnjeg, direktor Magoda najavio …

Avatar

Published

on

Skijalište na Bjelašnici ne radi do daljnjeg, direktor Magoda najavio ...

U jeku zimske sezone, preduzeće ZOI’84 danas je na svojoj službenoj Facebook stranici objavilo obavještenje u kojem poručuju da skijalište na Bjelašnici neće raditi do daljnjeg. Navode da se radi o tehničkim problemima.

U jeku zimske sezone, preduzeće ZOI’84 danas je na svojoj službenoj Facebook stranici objavilo obavještenje u kojem poručuju da skijalište na Bjelašnici neće raditi do daljnjeg. Navode da se radi o tehničkim problemima.

“Poštovani korisnici naših usluga, nažalost, obavještavamo vas da zbog tehničkih problema skijalište do daljnjeg ne radi. O ponovnom puštanju u rad bit ćete blagovremeno obaviješteni. Hvala na razumijevanju”, stoji u saopćenju koje je ZOI objavio.

Detaljnije obrazloženje o svemu dao nam je direktor ZOI-a Kenan Magoda koji je za naš portal otkrio kako je sazvan “krizni” sastanak u vezi ovog problema.

Postovani korisnici nasih usluga, nazalost, obavjestavamo vas da zbog tehnickih problema skijaliste do daljnjeg ne radi.O ponovnom pustanju u rad bit cete blagovremeno obavjesteni.Hvala na razumijevanju.

Posted by ZOI’84 Olimpijski Centar Sarajevo on Saturday, December 28, 2019

“Pojedini liftovi imaju tehničkih problema s napajanjem struje, što je stvarno i više nego problematično, uzimajući u obzir da smo uradili preko desetine tehničkih pregleda i testiranja. Sve je bilo uredu, odjednom se desi danas da kopneni liftovi K1 i BX ne rade. Isto smo imali probleme s lejzerima, a konstatno radimo na transparentnom radu, tražimo izdavanje fiskalnih računa i svaka karta mora biti prokucana, a sav prihod ide u firmu”, kaže Magoda.

Naglašava kako mu je čudno da se ovo dešava u jeku sezone, kada su svi liftovi uredno prošli tehnički pregled.

“Neke stvari su na početku sezone previše siptomatične, odjednom ne rade liftovi, kao ni lejzeri koji su tehnički ispravni. Imamo večeras vanredni sastanak, gdje ću od rukovodilaca koji su odgovorni zahtijevati objašnjenje. Ovo se svake godine dešava, nije s te strane neobično, ali želim što prije riješiti ovaj problem”, poručuje Magoda.

On je poručio da su u večernjim satima jedan od liftova ipak uspjeli popraviti kazavši da je teško prognozirati kada će se u potpunosti otkloniti problem.

Klix.ba

Objava Skijalište na Bjelašnici ne radi do daljnjeg, direktor Magoda najavio krizni sastanak pojavila se prvi puta na Jajce Online.

Feed: Jajce-Online.com

Oglasi
Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement