Connect with us

BiH

Škola u Banjoj Luci prekrivena najlonom nakon što je vjetar odnio dio …

Avatar

Published

on

Škola u Banjoj Luci prekrivena najlonom nakon što je vjetar odnio dio ...

Škola u Novoseliji kod Banje Luke, s koje je olujni vjetar odnio dio krova, pokrivena je najlonom kako bi se zaštitila od najavljenih padavina.

Škola u Novoseliji kod Banje Luke, s koje je olujni vjetar odnio dio krova, pokrivena je najlonom kako bi se zaštitila od najavljenih padavina.

.related { border-radius:3px; min-height:100px; margin: 0 0 -20px 0 !important; box-shadow: 1px 1px 3px 0 rgba(0, 0, 0, 0.25); } .related a { border-bottom:0 !important; padding:10px !important; display:block; } .related a:hover {text-decoration:none; background-color: #f8f8f8; border-bottom:0 !important; } .related img.thimg { width:80px; height: auto; float: left; margin: 0 10px 0px 0px !important; } .related img.clock { width:10px; height:10px; margin-right:5px !important;margin-bottom: -1px; } .related span.kategorija { font-family: “ClanPro-Medium”, arial; font-size: 11px; font-weight: normal; text-transform: uppercase; } .related span.vrijeme { float:right;font-size: 12px;line-height: 12px;color: #666; margin-top: 3px; } .related h3 { font-size: 0.9em; line-height: 1.4em; font-weight: 500; color: #333; text-decoration: none; font-family: “ClanPro-Medium”, “Roboto Slab”, Arial !important; margin: 0px !important; } @media screen and (min-width: 1000px) {.related h3 {font-size: 1em} } @media screen and (min-width: 1000px) {.related span.kategorija {font-size: 14px}} .related .clb { clear:both; }

Ekipe gradskog Odsjeka civilne zaštite i profesionalne Teritorijalne vatrogasne jedinice izašle su na teren i preduzele potrebne mjere.

Snažan vjetar polomio je više stabala na području grada.

Iz Civilne zaštite RS-a su za vikend upozorili na jak, na momente olujni vjetar, te obilnije padavine u subotu i nedjelju od jugozapadnih predjela do juga zemlje, a zatim i na istoku.

Najjači vjetar se očekuje u centralnom pojasu zemlje i planinama, a najobilnije padavine u Hercegovini.

U nedjelju prijepodne će preovladavati oblačno vrijeme sa slabom i mjestimičnom kišom u većini predjela, a na sjeveru i sjeveroistoku dijelom suho.

Tokom dana češća umjerena kiša, a na jugu i s grmljavinskim procesima. Obilnije padavine i u centralnom pojasu, a na jugu obilne od 40 do 60 l/m², lokalno i više.

Klix.ba

Objava Škola u Banjoj Luci prekrivena najlonom nakon što je vjetar odnio dio krova pojavila se prvi puta na Jajce Online.

Feed: Jajce-Online.com

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement