Connect with us

BiH

Skupština SBK: Razliku u paušalima SDP-ovci doniraju u humanitarne svr…

Avatar

Published

onNakon što su provedene procedure za povećanje paušala zastupnicima u Skupštini SBK, koji će umjesto dosadašnjih 540 KM od ovog mjeseca dobivati 810 KM, SDP-ovac Senad Selimović najavio je da će Klub ove stranke ispuniti obećanje te razliku u paušalima donirati u humanitarne svrhe.
Naime, kako je kazao Selimović, unutar Kluba dogovorit će se kome će sredstva donirati.
Ostajemo pri datoj riječi i iz Kluba SDP-a u Skupštini SBK razliku u iznosu paušala ćemo donirati. Ne bi želio licitirati gdje, šta i kome, to ćemo se dogovoriti unutar Kluba, rekao je Selimović, te dodao kako se nije promijenio niti njihov stav oko povećanja paušala.
Bilo tko da predloži izmjenu zakona i smanjivanje paušala mi ćemo to podržati, kazao je Selimović.
Podsjetimo, kantonalni proračun bit će opterećen sa dodatnih 200.000 KM, koliko bi više trebalo biti izdvojeno ove godine u odnosu na 2018.
Paušali će za profesionalce i zastupnike iznositi 810 KM, na to nije potreba odluka Vlade te će prve povećane isplate biti u svibnu, rekao je Josip Kvasina, predsjedavajući Skupštine SBK.
Dosadašnji paušali zastupnika u Skupštini SBK iznosili su 540 maraka, odnosno dvije osnovice za obračun plaće.
 
 
 
(drukciji.ba)
Objava Skupština SBK: Razliku u paušalima SDP-ovci doniraju u humanitarne svrhe pojavila se prvi puta na Jajce Online.Feed: Jajce-Online.com

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement