Connect with us

BiH

Smrtovnica mladoženje koji se ubio na medenom mjesecu: Žale ga majka i…

Avatar

Published

on

Smrtovnica mladoženje koji se ubio na medenom mjesecu: Žale ga majka i...

Samiru Tuzincu, mladoženji koji je stradao na medenom mjesecu u Turskoj, danas će biti klanjana dženaza u Novom Pazaru.

Na smrtovnici se navodi da će se dženaza obaviti na groblju Gazilar te da se polazi od Altun Alem džamije.

Ožalošćeni su njegova majka Šemsida, supruga Armina, sestre, zet, kao i porodice Tuzinac, Numanović i Čulavdžić. Podsjetimo, vijest da se mladoženja ubio na medenom mjesecu šokirala je Novi Pazar, ali i cijelu Srbiju.

Tuzinac je skočio sa 6. sprata luksuznog hotela kod Alanje, u kojem je odsjedao sa suprugom, s kojom je sedmicu ranije sklopio brak.

Zvaničnih informacija o tome kako je stradao nije bilo, piše srbijanski “Telegraf”, a postoji više verzija priče o njegovoj smrti.

Dok neki tvrde da se Samir nije ubio, jer je bio zadovoljan brakom i lijepo se slagao sa suprugom, neki turski mediji prenijeli su da je njegovom skoku prethodila žučna rasprava sa ženom.

Međutim, prema svjedočenju njegove majke koje je prenio jedan prijatelj, njegova supruga Armina bila je u kupatilu kada je Samir skočio s terase, a isprva je pomislila da se šali s obzirom na to da ga nije vidjela u sobi.

Kako je kazao taj prijatelj, ništa nije ukazivalo na ovu tragediju, jer je Samir s medenog mjeseca slao i fotografije, pokazujući kako se lijepo provode.

Please follow and like us:

(Srednjabosna.com)

Objava Smrtovnica mladoženje koji se ubio na medenom mjesecu: Žale ga majka i supruga pojavila se prvi puta na Jajce Online.

Feed: Jajce-Online.com

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement