Connect with us

BiH

Softić robija zbog binga u kladionici, čitavo selo se ‘navuklo’ od naj…

Avatar

Published

on

U novom izdanju krim emisije ‘Slučajevi – X’ koje će biti emitovana u programu televizije Hayat od 22 sata pogledajte priču o KPZ Orašje.
U emisji govore osuđenici, zatvorski policajci, uprava. Razgovarano je i o bjekstvu osuđenika iz ovog zatvora tokom poplava iz 2014. godine. Javnost će prvi put imati priliku i zaviriti iza zidina jedinog zatvora za maloljetnike u Federaciji, a koji se nalazi u sklopu Kazneno-popravnog zavoda Orašje.
Također bit će prikazana i sprovođenja visokorizičnih osuđenika, ali i nevjerovatne životne priče osuđenika. Jedan od njih je Muamer Softić iz Vučkovaca kod Gradačca koji je živio normalnim životom sve dok se u selu nisu otvorile kladionice, svakih dvadetetak metara po jedna. Tada su se tvrdi Muamer mještani ‘navukli’ na igru ‘bingo’, doslovno od malog dijeteta do starijeg čovjeka priča Muamer.
Tako je bilo i sa Muamerom koji je ovu igru potrošio pedesetak hiljada maraka. Muamer ističe da je u selu nastalo resulo, ljudi su prodavali auta, zemlju, nisu imali šta da jedu, a sve zbog ‘binga’.
Zbog svega toga Muameru je bilo jako krivo. Tog kobnog dana Muamer je na bingo uplatio 500 maraka koje je za sat vremena izgubio. Odlučuje se na nepopularan potez, uzima pištolj i…
Kompletan specijal o KPZ Orašje pogledajte Slučajevima X u nedjelju u 22 sata.

(hayat.ba)
Objava Softić robija zbog binga u kladionici, čitavo selo se ‘navuklo’ od najmlađeg do najstarijeg | Preuzeto sa: https://tuzlanski.ba/crna-hronika/slucajevi-x-muamer-softic-robija-zbog-binga-u-kladionici-citavo-selo-se-navuklo-od-najmladjeg-do-najstarijeg/?fbclid=IwAR2SZICCI2_OuO3mz53T6Y2pNxVD2tPPTCvwAuUe_g5YQTCZ4S6U1sq0aFo pojavila se prvi puta na Jajce Online.

Feed: Jajce-Online.com

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement