Connect with us

Jajce Online

Španska La Liga čestitala Hrvatskoj i Srbiji: Povratak fudbala je veoma lijepa vijest za sve

Avatar

Published

on

Čelnici španske Primere čestitali su svim evropskim ligama koje su najavile povratak na teren nakon pandemije korona virusa.

Čelnici španske Primere čestitali su svim evropskim ligama koje su najavile povratak na teren nakon pandemije korona virusa.

U Španiji, također, mnogo rade na dobijanju uvjeta za odigravanje mečeva, ali će to ići nešto teže zbog toga što je ova zemlja veoma teško pogođena pandemijom korona virusa.

U međuvremenu, saopštenjem se oglasila La Liga i čestitala državama koje su ozvaničile odluku da se sezona nastavi, među kojima su Srbija i Hrvatska.

“Iz La Lige upućujemo čestitku Bundesligi zbog odluke Vlade da se nastavi takmičenje u maju.

Također, čestitamo i ostalim zemljama čije lige će ponovo biti aktivirane: Poljska, Izrael, Turska, Hrvatska, Bugarska, Srbija, Mađarska, Danska i Portugal.

To su veoma dobre vijesti za evropski fudbal, povratak u normalu veoma je bitan i sa ekomonskog i sa društvenog aspekta.

La Liga nastavlja da radi na tome da se i u Španiji fudbal uskoro vrati, a sve je počelo sa medicinskim testiranjima, nakon toga slijedi povratak treninzima, a na kraju i povratak navijača na stadione”, navodi se u saopštenju La Lige.

KOMENTARI

Scsport.ba

Objava Španska La Liga čestitala Hrvatskoj i Srbiji: Povratak fudbala je veoma lijepa vijest za sve pojavila se prvi puta na Jajce Online.Feed: Jajce-Online.com

Oglasi
Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement