Connect with us

Jajce Online

Srbija pokušala preoteti Zmajića: Mladog veznjaka očev potpis spriječi…

Avatar

Published

on

Danas su u Beogradu započele pripreme mlade reprezentacije Srbije, a na njima se ipak nije pojavio Stefan Kovač, fudbaler Čukaričkog.

Danas su u Beogradu započele pripreme mlade reprezentacije Srbije, a na njima se ipak nije pojavio Stefan Kovač, fudbaler Čukaričkog.

Nenad Milovanović je Kovača uvrstio na spisak, ali se selektor U-21 reprezentacije naših istočnih komšija požalio na administrativne probleme.

Naime, Fudbalski savez Srbije je pokušao preoteti Kovača, koji je nastupao za kadetsku reprezentaciju Bosne i Hercegovine, ali se dogodila “administrativna greška”, kako piše Blic.

Da nastupi za Srbiju, spriječio ga je očev potpis na ugovoru koji kaže kako će Kovač nastupati za našu selekciju.

“Iako je bio pozvan fudbaler Čukaričkog Stefan Kovač, kako stvari stoje, neće moći da nastupa za Srbiju. Problem je nastao pošto niko u Fudbalskom savezu Srbije nije znao da je njegov otac, još dok je bio maloljetan, potpisao da će nastupati za selekciju Bosne i Hercegovine i po svemu sudeći taj ugovor još važi”, izjavio je Milovanović za navedeni portal.

KOMENTARI

Scsport.ba

Objava Srbija pokušala preoteti Zmajića: Mladog veznjaka očev potpis spriječio da zaigra za komšije pojavila se prvi puta na Jajce Online.Feed: Jajce-Online.com

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement