Connect with us

BiH

Strava kod Šipova: Brat i sestra pronađeni mrtvi

Avatar

Published

onBrat i sestra starije životne dobi pronađeni su mrtvi kod sela Vodice, koje se nalazi između Šipova i Kupresa, nezvanično saznaju “Nezavisne”.
Takođe nezvanično, u pitanju su Milka Ilić i njen brat Nedeljko Ilić, koji su živjeli sami.
Kako saznajemo, žena je pronađena u kući, koja je u šumi i prilično udaljena od drugih u ovom mjestu, dok je njen brat pronađen ispred kuće.
Nezvanično saznajemo iz više izvora i da na tijelu muškarca nedostaju određeni dijelovi te se pretpostavlja da su ga pojele divlje životinje.
“Strava i užas, niko nije zaslužio da tako skonča. Navodno je žena pronađena u kući na kauču, a njen brat ispred kuće. Priča se da je tijelo čak i obezglavljeno i da fali još nekih dijelova, što su vjerovatno pojele životinje, jer im je kuća baš zabačena u šumi”, kaže mještanin Strojica.
Milka i njen brat često su lutali i vodili su poprilično neuredan život, a nerijetko su bili viđeni kako hodaju, stopaju, čak i u susjednim opštinama.
“Oni jesu čudno živjeli, može se reći da su živjeli i kao beskućnici. Ona je čak i noću hodala sama”, kažu mještani Strojica koji su potreseni činjenicom da su životinje pojele dijelove tijela.
Kako saznajemo, slučaj je prijavljen policiji, koja je obavljala uviđaj u prisustvu dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, te će po završetku uviđaja biti poznato više informacija.
Objava Strava kod Šipova: Brat i sestra pronađeni mrtvi pojavila se prvi puta na Jajce Online.Feed: Jajce-Online.com

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement