Connect with us

BiH

STRAVIČAN ZLOČIN; UBIO LJUBAVNICU PA SEBE: Mrtva tijela na cesti pronašao pekar, IZA NJIH OSTALO ŠESTERO DJECE

Avatar

Published

on

STRAVIČAN ZLOČIN; UBIO LJUBAVNICU PA SEBE: Mrtva tijela na cesti pronašao pekar, IZA NJIH OSTALO ŠESTERO DJECE

Stravičan zločin potresao je na staru godinu zagorsku općinu Budinščinu.

Kako se neslužbeno doznaje, lokalni poduzetnik (58) u selu Krapinica iz pištolja je usmrtio svoju ljubavnicu (41) pa je presudio i sebi. Mrtva tijela na cesti je ujutro pronašao pekar koji dostavlja hljeb u selu.

SEKSUALNO ZLOSTAVLJANJE
Portal Zagorje.com prvi doznaje od mještana da je nesretni par bio u dugogodišnjoj vanbračnoj vezi, koja je bila dosta burna, a sve je kulminiralo ove godine, kad su se ljubavnici posvađali i partnerica ga je prijavila da ju je i seksualno zlostavljao.Muškarac je završio u istražnom zatvoru, iz kojeg je pušten prošli mjesec. No, svađe i obračuni tu nisu stali. Kad se vratio iz zatvora, policija je napravila pretres njegove kuće, ali nisu našli oružje za koje se pričalo da ga posjeduje. Razljućeni ljubavnik, kažu njegovi susjedi, javno je govorio da će se razračunati sa znatno mlađom ljubavnicom. Naime, tvrdio je da ga je partnerica prijavila policiji bez razloga i nije se mogao pomiriti da je, kao ugledni poduzetnik, završio iza rešetaka.

U četvrtak je u Krapinici vladao muk, a mještani su u nevjerici stajali u dvorištima prateći kako policija s upaljenim rotacijama dolazi u njihovo inače mirno mjesto

VATRENO ORUŽJE
– Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu rukovodi očevidom povodom pronađena dva mrtva tijela, jedne ženske i jedne muške osobe, za koje proizlazi da se znaju odranije. Vidljive su strijelne rane nastale najvjerojatnije vatrenim oružjem. Očevid je u tijeku radi utvrđivanja svih okolnosti ovog događaja. Osobe su pronađene jutros od strane slučajnog prolaznika, koji je nazvao policiju – rekla je zamjenica županijskog državnog tužioca u Zagrebu Albina Tisanić, istaknuvši kako je teško reći kada bi okolnosti događaja mogle biti rasvijetljene, jer je potrebno utvrditi mnogo činjenica, ali u saradnji s policijom, trude se to obaviti što prije.

Muškarac (58), inače poznati lokalni građevinski poduzetnik, navodno je ubio 41-godišnju ženu, a onda i sebe. Oboje imaju po troje djece, prenos Jutarnji

Izvor: haber.ba

The post STRAVIČAN ZLOČIN; UBIO LJUBAVNICU PA SEBE: Mrtva tijela na cesti pronašao pekar, IZA NJIH OSTALO ŠESTERO DJECE appeared first on Jajce Online.

Feed: Jajce-Online.com

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement