Connect with us

Jajce Online

Sudije Premijer lige slušale predavanje na temu “Odluke u kaznenom pro…

Avatar

Published

on

Seminari za sudije i asistente suđenja, kao i za sudijske posmatrače BH Telecom Premijer lige Bosne i Hercegovine održani su na Ilidži.

Seminari za sudije i asistente suđenja, kao i za sudijske posmatrače BH Telecom Premijer lige Bosne i Hercegovine održani su na Ilidži.

Sudije i asistenti suđenja su nakon ljekarskih pregleda u Sarajevu pristupili videotestu u hotelu, nakon čega su počela predavanja.

“Igranje lopte rukom, simuliranje, ofsajd, obaveze i komunikacija na relaciji sudije-fitness instruktor, sistem u funkciji fudbalske igre”, bile su teme predavanja prvog dana seminara koji je završen pismenim testom iz Pravila fudbalske igre, saopštili su iz Nogometnog/Fudbalskog saveza BiH (N/FS BiH).

Drugog dana seminara proteklog vikenda odrađen je fitness test, nakon čega su sudije i asistenti, zajedno sa posmatračima suđenja prisustvovali predavanju o temi “Odluke u kaznenom prostoru” te analizi suđenja u jesenjem dijelu šampionata.

Posmatrači su pristupili videotestu kao i pismenom ispitu iz Pravila fudbalske igre.

(nfsbih.ba)

KOMENTARI

Scsport.ba

Objava Sudije Premijer lige slušale predavanje na temu “Odluke u kaznenom prostoru” pojavila se prvi puta na Jajce Online.Feed: Jajce-Online.com

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement