18.1 C
Jajce
Utorak, 28 rujna, 2021
Klik Jajce
BiH Jajce Online

Sumudica: Volio bih imati ovakvu publiku kod kuće, trebalo je biti 7:0 prije Borčevog gola

Trener rumunskog Cluja Marius Sumudica dao je jako interesantnu izjavu nakon što je njegov tim na jedvite jade eliminisao banjalučki Borac.

Trener rumunskog Cluja Marius Sumudica dao je jako interesantnu izjavu nakon što je njegov tim na jedvite jade eliminisao banjalučki Borac.

Cluj je sinoć do prolaska dalje u Banjaluci stigao tek u finišu produžetaka, a Sumudica kaže kako je njegov tim trebao dati preko deset golova u ova dva meča. Bio je to njegov odgovor na konstataciju novinara da je Cluj sretno prošao jer je UEFA ukinula pravilo gola u gostima.

“Trebalo je u Klužu biti 6:1 ili 7:1, a u revanšu je trebalo biti 6:0 ili 7:0 prije nego što je Borac postigao gol. Morate biti realni. Ne dovodite me u situaciju da vam dam pogrešan odgovor. Poštujte me”, rekao je Sumudica.

Trener Cluja je istakao da poštuje Bosnu i Hercegovinu te ljude iz naše države.

“Imate odlične uvjete, sve je vrhunski. Otišao sam prije utakmice u apoteku i potrudili su se da mi osiguraju sve, iako nisam iz ove zemlje. Sve najbolje za vas i za Banja Luku. Čestitam publici. Volio bih da mi imamo ovakvu publiku kod kuće, volio bih da navijači budu uz mene jer je u ovom revanšu bilo jasno šta znači doprinos navijača. Međutim, na kraju je bolji tim prošao”, poručio je Sumudica.

Cluj u drugom pretkolu Lige prvaka očekuje dvomeč s Lincolnom s Gibraltara.

KOMENTARI

The post Sumudica: Volio bih imati ovakvu publiku kod kuće, trebalo je biti 7:0 prije Borčevog gola appeared first on Jajce Online.Feed: Jajce-Online.com

Povezane vijesti

RS: Isplaćena minimalna aprilska plata za 22.000 radnika

Jajce Online

SAD: Chauvin zatražio novo suđenje

Jajce Online

Đorđević: Vrijeđao sam Dražena Petrovića, želio sam ga istući

Jajce Online