Connect with us

Jajce Online

Sve je spremno: Prvi španski klub se sredinom naredne sedmice vraća treninzima

Avatar

Published

on

Uskoro bi mogli da dobijemo prvi španski klub koji se vraća treninzima, a to će, po svemu sudeći, učiniti Real Sociedad.

Uskoro bi mogli da dobijemo prvi španski klub koji se vraća treninzima, a to će, po svemu sudeći, učiniti Real Sociedad.

Real Sociedad spreman je za povratak treninzima i sproveo je niz priprema i predloga kako bi dobio odobrenje od regionalnih vlasti i vladinih zdravstvenih organizacija.

Klub je najavio da se nada povratku na teren sredionom sedmice. Najavljeno je također i da će biti primjenjivane slične mjere opreza kakve imaju Wolfsburg i Bayern.

Igrači će raditi u gupama od po dva ili tri, koristit će različite terene i različite svlačionice i održavaće najmanje dva metra odstojanja. To su samo neke od mjera koje klub planira da sprovodi.

Takođe, u Sociedadu preporučuju da svi igrači i stručni štab prije povratka na treninge još jednom budu testirani na korona virus.

KOMENTARI

Scsport.ba

Objava Sve je spremno: Prvi španski klub se sredinom naredne sedmice vraća treninzima pojavila se prvi puta na Jajce Online.Feed: Jajce-Online.com

Oglasi
Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement