Connect with us

BiH

Sve spremno za skupove u Banjoj Luci, osiguravat će ih jake policijske…

Avatar

Published

on

Sve spremno za skupove u Banjoj Luci, osiguravat će ih jake policijske...

U banjalučkom Parku “Mladen Stojanović” u toku su pripreme uoči najavljenih skupova opozicije i veterana, a prisutan je veliki broj policije koji će osiguravati mitinge.

U banjalučkom Parku “Mladen Stojanović” u toku su pripreme uoči najavljenih skupova opozicije i veterana, a prisutan je veliki broj policije koji će osiguravati mitinge.

Lokacije na kojima bi trebalo da budu održani ovi skupovi udaljene su svega nekoliko metara.

Iz policije su apelovali na građane da svoje stavove izražavaju mirno i dostojanstveno, u skladu s propisima RS, te da se uzdrže od narušavanja javnog reda i mira te drugih oblika nedoličnog ponašanja.

Zahtjev za skup opozicije podnijeli su opozicioni poslanici Narodne skupštine Republike Srpske Draško Stanivuković (PDP), Jelena Trivić (PDP) i Nebojša Vukanović (Klub SDS), a drugi zahtjev uputilo je Udruženje ”Čast otadžbine” Beograd, kao podršu vlastima RS, koji se i očekuju na tom događaju.

Iz opozicije su najavili da će predstaviti okupljenim građanima ključne dijelove dokumenta Program reformi, a koji, kako tvrde, nisu navedeni u dokumnetu koji je proslijeđen poslancima na sjednici 23. decembra, te traže krivičnu odgovornost za one koje to dozvolio, te ostavku ministra unutrašnjih poslova RS Dragana Lukača.

Skupovi će biti održani u 18 sati.

Klix.ba

Objava Sve spremno za skupove u Banjoj Luci, osiguravat će ih jake policijske snage pojavila se prvi puta na Jajce Online.

Feed: Jajce-Online.com

Oglasi
Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement