Connect with us

Jajce

Svečano otvorene Sportske igre mladih u Jajcu – Jajce Press – Provjereno, s lica mjesta

Avatar

Published

on

Svečanom ceremonijom paljenja baklje danas su u Jajcu otvorene Sportske igre mladih odakle je poslana poruka mira, prijateljstva, tolerancije i zajedništva i označen početak još jedne sjajne SIM sezone 9.-te po redu u BiH.

Mali sportaši osnovnih škola dans se natječu u igrama ‘Imeđu dvije vatre’ i to u dvije starosne kategorije: 2004. godište i mlađi te 2008. godište i mlađi, a večeras u 21 sat svi željno iščekuju koncert Crvene jabuke.

U igrama koje traju dva dana mališani će imati priliku natjecati se u deset sportskih disciplina: nogometu, rukometu, košarci, tenisu, stonom tenisu, odbojci, atletici, odbojci na pijesku i šahu.

Otvorenje je održano na sportskom igralištu iznad sportske dvorane gdje će se održati i besplatni koncer Crvene jabuke, dok će se sva takmičenja održati u samoj Sportskoj dvorani.

Sportske igre mladih Bosne i Hercegovine održavaju se pod pokroviteljstvom Općine Jajce.

-Zaista mi je drago i sretan sam što smo domaćini jednog ovakvog sportskog događaja za djecu. Vjerujem i nadam se da će rezultat ovog događaja biti puno pozitivne priče i iskustva za sve nas koji smo dio ovog prelijepog eventa. svim učesnicima želim puno sreće, fer i korektno natjecanje. – poručio je ovom prilikom načelnik Općine Jajce Edin Hozan.

 

Feed: jajcepress.com

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement