Klik Jajce
Jajce Jajce Online

Svečanosti u igraonici ‘Emina’ na Volijaku

U još jednoj uspješnoj predškolskoj godini koja se bliži svime kraju igraonica “Emina” je ispratila četvrtu generaciju svojih malih maturanata.

Hadžić Zejneba, Mačak Davud, Mecavica Lamija, Osmić Ajla, Začiragić Zara i Zejnilagić Dalal su se oprostili od igraonice i teta, spremni za novi period svoga djetinjstva, za nove učiteljice i drugare.

-Ponosni na sve što smo postigli, hrabro krećemo dalje sa željom da svako dijete ima ravnopravan pristup ranom odgoju i obrazovanju, istakle su tete koje su se u proteklim godinama družile sa budućim prvačićima.

Danas je u igraonici Emina bilo posebno veselo raspoloženje jer su na svečanosti povodom ispraćanja jedne generacije svim polaznicima podijeljeni bajramski paketići, poklon Ureda za brigu Rijaseta Islamske zajednice u Bosni Hercegovini.

Analiza i planovi igraonice

Završetak jednog radnog razdoblja prilika je za analizu postignuća, a u Igraonici su ovako sumirali svoje dosadašnje uspjehe:

-U dosadašnjem radu uspjeli smo ostvariti sve zacrtane ciljeve. Izrasli smo u pametnog petogodišnjaka sa formiranim predodžbama o sebi i drugima, stekli iskrene prijatelje, zadovoljne i zahvalne roditelje.

Nakon svečanosti slijede pripreme za novu radnu sezonu, a budući polaznici se još uvijek mogu prijaviti za novu predškolsku godinu u Igraonici Emina.

-Iskreno se zahvaljujemo svim klijentima koji su prepoznali naš rad i u proteklom periodu bili dio naše, sada već svima dobro poznate, priče. Zahvaljujemo se svima koji su na bilo koji način dali svoj doprinos u našem razvoju, poruka je menadžmenta Igraonice.

 

(MIZ Jajce)

Feed: Jajce-Online.com

Povezane vijesti

Evo zašto su danas automobili toliko skupi!

Jajce Online

U Jajcu odigrane utakmice drugog dijela lige Futsal asocijacije Srednj…

Jajce Online

Messi propušta derbi i prvi meč Lige prvaka, Valverde ostao i bez defa…

Jajce Online